Antena Căutare

Nuntă țigănească în Anglia! I-a lăsat fară cuvinte pe invitați când și-a făcut apariția: Mireasa a "cărat" pe ea o rochie de 60 de kilograme! Imagini INEDITE!

Centrul orașului Coventry, din Marea Britanie, a fost sâmbătă (23 aprilie) scena unei nunți de țigani. Mamă a trei copii, Rebekah Markham (39 de ani), l-a luat de bărbat pe Kevin Smith (42 de ani) după doar un an de relație. Localnicii au rămas cu gura căscată, însă, atunci când i-au văzut pe miri.

Nuntă țigănească în Anglia! I-a lăsat fară cuvinte pe invitați când și-a făcut apariția: Mireasa a "cărat" pe ea o rochie de 60 de kilograme! Imagini INEDITE!
| dailymail.co.uk

Weekend-ul trecut, pe străzile din centrul unui cunoscut oraș britanic, Coventry, au defilat nestingheriți nuntașii unei petreceri ce a ajuns deja celebră pe internet.

În rol principal, mireasa, Rebekah Markham, de 39 de ani, mamă a trei copii, l-a luat de bărbat pe Kevin Smith, de 42 de ani, după doar un an de relație. Potrivit dailymail.co.uk, momentul de maximum interes s-a produs atunci când mireasa și-a făcut apariția, asta după mai bine de 30 de minute de la ora stabilită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a coborât dintr-o limuzină de culoare roz, iar împrejurimile s-au luminat de îndată, totul din pricina albului imaculat al rochiei, care cântărea nici mai mult nici mai puțin de 60 de kilograme. Desigur, nu au lipsit cristalele Swarowski atât pe rochie, cât și pe accesoriile opulente care au completat ținuta.

Aceeași sursă scrie ca miresei i-au trebuit mai bine de 20 de minute pentru a-și îmbrăca uriașa rochie, motiv pentru care nu a reușit să ajungă la timp la cununie. Imaginile sunt grăitoare!

O iubire interzisă i-a adus MOARTEA. A fost sechestrată timp de 25 ani, de către mama sa, în condiţii inumane... Aşa, sărbătorile sunt mai frumoase! Le poţi face singur acasă, cu foarte puţin efort. Decoraţiuni speciale pentru Paste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x