Antena Căutare

O americanca si fiul ei, salvati de o postare pe Facebook

O femeie din statul american Utah a reusit sa ceara ajutor pe Facebook, dupa ce ea si fiul ei de 17 luni au fost tinuti ostatici timp de cinci zile, relateaza Huffington Post.

Femeia a reusit sa ia un laptop si sa se ascunda intr-un dulap pentru a transmite un mesaj pe reteaua de socializare. A publicat o postare in care spunea ca ea si baietelul ei vor fi morti pana a doua zi dimineata daca nu ii salveaza nimeni.

Si-a rugat prietenii sa sune politia si sa ii vina in ajutor. In timpul in care au fost tinuti ostatici de catre un fost iubit al ei, femeia a fost batuta si agresata sexual in repetate randuri. I-a fost luat telefonul mobil si, de fiecare data cand se indrepta catre usa, era agresata.

Troy Critchfield, cel care i-a tinut ostatici, se afla acum in inchisoare si este acuzat de mai multe infractiuni, printre care rapire, vatamare corporala, violenta domestica si abuz asupra unui minor.

Foto: hepta.ro

VIDEO! Un catel face acrobatii in pantaloni de Mos Craciun... Turcia: Mos Craciun nu e "cinstit", pentru ca intra in casa pe cos si nu pe usa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x