Antena Căutare

O batrana de 77 de ani din Marea Britanie este campioana mondiala la saritura cu prajina!

O pensionara in varsta de 77 de ani din Marea Britanie are o pasiune mai putin obisnuita pentru o persoana de varsta ei. Dorothy McLennan practica atletismul, si este campioana mondiala la saritura cu prajina.

Dorothy McLennan a inceput sa practice atletism de performanta in anii '50. De atunci, ea a adunat zeci de medalii de aur si a batut mai multe recorduri mondiale. Desi la varsta ei cele mai multe femei impletesc pulovorase pentru nepoti si se uita la televizor, Dorothy se antreneaza trei zile pe saptamana, pregatindu-se pentru urmatorul campionat mondial la care va participa, scrie Daily Mail.

Dorothy locuieste in Windsor, Marea Britanie. Ea a luat pentru prima data titlul de campion la saritura cu prajina in 1991. In 2012, a mai castigat o medalie de aur la campionatul mondial, la categoria de varsta 75-80 de ani.

Pensionara a participat la toate campionatele europene si mondiale, inca din 1991, si a reusit sa ia cate o medalie la fiecare editie.

Saritura cu prajina nu este singura sa pasiune. Acum, Dorothy se pregateste sa bata recordul la 100 de metri sprint in aer liber, in cadrul campionatului British Masters care va avea loc in Februarie. Pentru asta, ea va trebui sa parcurga distanta in 16 secunde.

Dorothy a marturisit ca yoga este cea care o mentine in forma.

Sursa / FOTO: Daily Mail

VIDEO: Cum se face inviorarea in gradinitele din Siberia... Iata cum arata cea mai mica masina din lume, P45!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x