Antena Căutare

O casă veche de 300 de ani face furori pe internet! Cum arată „cocioaba” înăuntru? Oricine și-ar dori să stea aici!

O casă veche de 300 de ani a demonstrat tuturor că aparențele pot fi extrem de înșelătoare. Ce ascunde locuința înăuntru?

O casă veche de 300 de ani face furori pe internet! Cum arată „cocioaba” înăuntru? Oricine și-ar dori să stea aici! Galerie
Imaginile au devenit virale pe internet

O casă veche de 300 de ani a demonstrat tuturor că aparențele pot fi extrem de înșelătoare. Ce ascunde locuința înăuntru?

În localitatea britanică Cornwall există și azi o casă ce a fost construită în anul 1680. Deși au trecut 336 de ani, construcția încă mai este locuibilă.

De la exterior nu ar atrage pe nimeni. Dar odată ce îi treci pragul, lucrurile se schimbă radical.

Un cuplu a avut curaj să cumpere casa și ulterior au fost făcute lucrări de modernizare înăuntru. Acum, locuința arată ca un adevărat palat miniatural.

Cu un șemineu călduros și un dormitor demn de o familie regală, casa arată de-a dreptul surprinzător.

TE BAGI? TEST VECHI DE 180 de ani. Prima fotografie cu OAMENI. Tu vezi doi, dar sunt mai mulți! NIMENI nu i-a găsit pe toți!

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea, demonstrând tuturor că aparențele pot fi înșelătoare uneori.

Experiment neobișnuit. 900 de dolari pentru a mânca trei banane... Povestea primei fuste scurte de la televizor. ”Stop, ce naiba e asta? Să o scoateți de pe post!” A primit interzis 12 an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x