Antena Căutare

O femeie a ajuns la închisoare din cauza postărilor de pe Facebook! Ce lucruri scandaloase a postat aceasta pe pagina de socializare?

O femeie din Marea Britanie a reușit să ajungă la închisoare pentru următorii trei ani, după ce a postat ceva incredibil pe Facebook.

O femeie a ajuns la închisoare din cauza postărilor de pe Facebook! Ce lucruri scandaloase a postat aceasta pe pagina de socializare? Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

O femeie din Marea Britanie a reușit să ajungă la închisoare pentru următorii trei ani, după ce a postat ceva incredibil pe Facebook.

Este vorba despre Carina Reid de 32 de ani. Toți o știau ca fiind extrem de săracă, fiindcă adesea primea ajutoare sociale și cerșea la o moschee.

Spunea că este atât de săracă, încât nu are nici ce să mănânce, motiv pentru care mulți oameni generoși o ajutau cu bani și alimente.

Pozele vorbesc de la sine!

Totuși, poliția a dat de urma unui cont de Facebook al femeii. Surpriza a fost de proporții, căci au găsit aici poze cu aceasta în destinații turistice precum Dubai, Spania, Elveția, Spania, Hong Kong și Portugalia.

A băut zilnic câte trei litri de cola, dar după o lună s-a întâmplat ceva incredibil! Ce a pățit acest bărbat te va lăsa fără cuvinte!

Mai mult decât atât, se pare că avea chiar șși conturi generoase în străinătate!

Acum, femeia a fost condamnata la trei ani de închisoare.

Ea este adevărata Rapunzel! Are părul până la glezne și un corp de zeiță! Rusoaica extrem de sexy i-a înnebunit pe toți!... S-au născut să fie prințese! Horosopul femeilor și-a desemnat adevăratele regine! Te afli printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x