Antena Căutare

O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape 50 de ani. De ce nu a ajuns să practice meseria dorită

O femeie din Anglia își dorea să fie cascador de motociletă și a trimis o scrisoare de intenție la care nu a primit răspuns. Asta se întâmpla în 1976. Acum, femia care a ajuns la 70 de ani a aflat că scrisoarea i-a fost rătăcită de oficiul poștal. Chiar dacă n-a ajuns să fie cascadoare, Tizi Hodson a avut o viață palpitantă.

O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape 50 de ani. | Shutterstock

În urmă cu 48 de ani, o tânără dornică de adrenalină își dorea să devină cascadoare. La aproape cinci decenii distanță, femeia a descoperit motivul pentru care nu a ajuns să-și îndeplinească acea dorință. Totuși, viața ei a fost una plină de adrenalină deoarece (chiar dacă n-a ajuns să practice cascadorii pe motociletă) a îmblânzit șerpi, a dresat cai și a învățat să piloteze și să facă acrobații în aer. Povestea uimitoare a lui Tizi Hodson a ajuns în presa internațională.

Tizi Hodson, în vârstă de 70 de ani, din Gedney Hill, Lincolnshire, nu și-a putut crede ochilor când a deschis cutia poștală și a descoperit că scrisoarea originală prin care solicita un loc de muncă pe postul de cascador pe motocicletă, trimisă în ianuarie 1976, rămăsese blocată în sertarul oficiului poștal în toți acești ani, potrivit BBC.

Povestea lui Tizi Hodson. În urmă cu 48 de ani, o tânără dornică de adrenalină își dorea să devină cascadoare. Ce meserii a avut pentru că nu a primit răspuns la scrisoarea de intenție

În ciuda faptului că scrisoarea s-a pierdut la poștă, eșecul nu i-a împiedicat cariera îndrăzneață, ea găsindu-și o slujbă care a purtat-o peste tot în lume.

Articolul continuă după reclamă

Descriind primirea scrisorii ca fiind „uimitoare”, dna Hodson a spus: „Întotdeauna m-am întrebat de ce nu am mai primit răspuns în legătură cu slujba. Acum știu de ce”.

În partea de sus a scrisorii se află o notă scrisă de mână care spune: „Livrare târzie de către Staines Post Office. Găsită în spatele unui sertar. Doar cu aproximativ 50 de ani întârziere”.

Dna Hodson nu știe cine a returnat scrisoarea sau cum a ajuns aceasta la ea.

„Cum m-au găsit când eu m-am mutat de 50 și ceva de ori este un mister”, a spus ea.

„Înseamnă atât de mult pentru mine să o primesc înapoi după atâta timp. Îmi amintesc foarte clar că stăteam în apartamentul meu din Londra și scriam scrisoarea. În fiecare zi mă uitam în cutia poștală, dar nu era nimic acolo și am fost atât de dezamăgită pentru că îmi doream foarte, foarte mult să fiu cascador pe o motocicletă.”

Din fericire pentru dna Hodson, faptul că nu a primit atunci un răspuns nu a împiedicat-o să încerce alte locuri de muncă.

S-a mutat în Africa, a lucrat ca îmblânzitor de șerpi și dresor de cai, a învățat să piloteze, apoi a devenit pilot de acrobații și instructor de zbor.

Privind înapoi la scrisoarea pe care a trimis-o când era la început de drum, dna Hodson a declarat: „Am fost foarte atentă să nu le spun oamenilor care căutau un cascador că sunt femeie, altfel credeam că nu aș fi avut nicio șansă să obțin măcar un interviu. Chiar le-am spus în mod stupid că nu mă deranjează câte oase aș putea rupe, deoarece eram obișnuită cu asta. Pare incredibil să primesc scrisoarea înapoi după atâta timp.

„Dacă aș putea vorbi cu mine tânără mi-aș spune să merg și să fac tot ce am făcut. Am avut parte de o viață atât de minunată, chiar dacă mi-am rupt câteva oase.”

O imagine cu o bucătărie s-a transformat într-o iluzie optică virală! Găsește coșul de fructe în cel mult 30 de secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 9 octombrie. Gabriela și Vladimir au câștigat premiul cel mare de 50.000 de lei și o vacanță în Peru Miercuri, 09.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x