Antena Căutare

N-a fost să fie! O femeie a divorțat de... fantoma unui pirat și are un avertisment teribil. „Nu te joci” – FOTO

O femeie irlandeză a povestit că s-a îndrăgostit nebunește de fantoma de 300 de ani a unui pirat, motiv pentru care s-a și căsătorit cu acest spirit, de care acum, însă, a divorțat. Ea a transmis un mesaj de avertisment după despărțire. 

O femeie irlandeză a povestit că s-a îndrăgostit nebunește de fantoma de 300 de ani a unui pirat, motiv pentru care s-a și căsătorit cu acest spirit, de care acum, însă, a divorțat. Ea a transmis un mesaj de avertisment după despărțire.

Potrivit The Irish Mirror, Amanda Sparrow Large, în vârstă de 46 de ani, a anunțat că a divorțat de spiritual unui pirate Haitian care a trăit în anii 1700.

„Cred că este momentul să anunț pe toată lumea că mariajul meu s-a încheiat. Voi explica totul curând, dar deocamdată vreau să spun că trebuie ca toată lumea să aibă foarte mare grijă atunci când au de-a face cu spiritualutatea, deoarece nu este ceva cu care să te joci”, a anunțat femeia pe internet.

Amanda Sparrow Large a cheltuit aproximativ 6.000 de euro pentru a-și schimba numele și aspectul fizic, astfel încât să semene cu… Jack Sparrow – piratul interpretat de actorul Johnny Depp în franciza cinematografică „Pirații din Caraibe”.

Această femeie „s-a căsătorit” cu fantoma în anul 2016, în cadrul unei ceremonii pe care a organizat-o într-o barcă, în apele Oceanului Atlantic.

În acest an, o altă femeie, Amethyst Realm din Bristol, a susținut că are o „relație serioasă” cu un spirit din Australia și că intenționează să aibă un copil cu acesta.

Kurt Cobain și-a planificat moartea? ”Mi-a semnat cartea pe 2 aprilie. A pus, intenționat, 5 aprilie, ziua decesului!”... Mesajul lui Arsenie Boca despre Postul Crăciunului îți dă fiori! Toți credincioșii trebuie să știe! „Relele de la stomac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x