Antena Căutare

O femeie a mers la pescuit și s-a zgâriat la picior, iar de atunci medicii i-au făcut 55 de operații. Cum a fost posibil

O femeie a mers la pescuit și s-a zgâriat la picior. De atunci, mama a îndurat 55 de operații și viața i s-a transformat total.

imagine cu o lanseta de la o undita
O simplă zgârietură i-a transformat viața pentru totdeauna | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie în vârstă de 40 de ani, la scurt timp după ce a mers să se bucure de o partidă de pescuit alături de fratele ei. O simplă zgârietură la picior i-a transformat viața într-un adevărat calvar și a fost nevoită să îndure 55 de operații.

O femeie a mers la pescuit și s-a zgâriat la picior, iar de atunci medicii i-au făcut 55 de operații. Cum a fost posibil

Aceasta este situația extrem de dureroasă prin care a trecut Michelle Milton în vârstă de 40 de ani din Marea Britanie.

Într-o zi din anul 2019, doamnaw a mers împreună cu fratele ei, Martyn, la o partidă de pescuit, fără să știe că acolo avea să înceapă coșmarul vieții sale. Aceasta a alunecat pe niște pietre umede și o bucată de ață a zgâriat-o pe piciorul drept. N-a durat mult și membrul inferior a început să se umfle. Atunci când a început să facă febră, femeia a realizat că lucrurile sunt cât se poate de serioase și că este nevoie să meargă urgent la spital. A mers la Basildon University Hospital din Essex, la patru zile după ce a început să i se umfle piciorul. Doctorii s-au chinuit să îi oprească infecția, dar aceasta a devenit rezistentă la antibiotice. Neavând altă soluție la dispoziție, medicii au decis să o opereze.

Citește și: Cum arată creatura gigant care a băgat frica în pescari. Când a mușcat momeala, cei de pe plajă au fugit înspăimântați

Au urmat 55 de operații și intervenții, printre care și grefele de piele sau eliminarea țesutului afectat.

„Nu m-am gândit niciodată că o simplă ață de pescuit poate face atât de mult rău. Fiecare zi este o adevărată agonie, am ajuns să îi rog să îmi taie piciorul”, a mărturisit britanica disperată, potrivit celor de la nypost.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când rana a început să supureze, medicii i-au făcut o radiografie și i-au prescris tot felul de antibiotice, externând-o din spital. Mereu, femeia revenea la spital și rana arăta din ce în ce mai rău. Au urmat 4 ani de chin și nimic nu pare să fi mers.

„Abia pot să merg sau să stau. Nimic nu pare să meargă pentru mine. Nu știu cât mai pot să suport. Nu am mai putut să îmi fac sarcinile de mamă. Se ocupă mama mea de toate. Nu-mi vine să cred că o simplă zgârietură a putut produce atât de mult rău”, a mai zis Michelle Milton.

Supărată și sătulă de durerile agonizante, aceasta a ajuns să ia în calcul amputarea piciorului, doar pentru a-și putea continua viața în liniște.

Femeia și-a făcut publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a arăta cât de periculoasă poate să fie uneori o simplă zgârietură.

Un bărbat a descoperit că este căsătorit de 42 de ani cu un alt bărbat pe care nu-l cunoștea. Cum a fost posibil... Ce a putut să îi facă o bunică nepoatei sale. Părinții nu vor să o mai lase niciodată în vizită după ce au văzut isprava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x