Antena Căutare

O femeie a reușit să salveze un bărbat de la sinucidere cu ajutorul versurilor celor de la Linkin Park - VIDEO

Melodiile trupei Linkin Park au fost privite dintr-o perspectivă diferită după ce solistul trupei, Chester Bennington, s-a sinucis. Melodiile au milioane de vizualizări pe Youtube și transmit emoții foarte puternice, consolând mulți adolescenți care suferă de depresie. 

Melodiile trupei Linkin Park au fost privite dintr-o perspectivă diferită după ce solistul trupei, Chester Bennington, s-a sinucis. Melodiile au milioane de vizualizări pe Youtube și transmit emoții foarte puternice, consolând mulți adolescenți care suferă de depresie.

Versurile lor poartă o adevărată putere, evidențiată recent de o femeie care s-a folosit de fragmente din versurile melodiei One More Light, pentru a-i salva viața unui bărbat.

Cristina Settanni se ducea la muncă atunci când, pe strada 408 din Orlando, a observat un bărbat care stătea pe un pod și privea în gol.

Poliția primise în dimineața aceea informații cu privire la bărbatul care părea să aibă o tentativă de sinucidere, însă până au ajuns autoritățile nu s-a oprit nimeni în afară de Settanni.

„În timp ce l-am văzut în oglinda retrovizoare, am crezut că probabil ar trebui să mă opresc din moment ce nimeni altcineva nu o face”, a spus Settanni.

O femeie a reușit să salveze un bărbat de la sinucidere cu ajutorul versurilor celor de la Linkin Park - VIDEO

„M-am oprit pentru că am fost unde am fost. Știu cum este să stai atârnat și să simți că este singura ta opțiune. Avea nevoie de cineva care să-i arate că îi pasă cuiva suficient de mult ca să se oprească și să spună: „Nu trebuie să faci asta astăzi. Te duci, mă duc", a adăugat ea.

În efortul ei de a-l consola pe bărbat, căruia nu i-a fost divulgat numele, Settanni a început să cânte versuri dintr-o piesă cunoscută a trupei Linkin Park, One More Light: „Cui îi pasă dacă se mai stinge o lumină? Ei bine, eu fac”.

Când polițistul Shaun Cayer a ajuns la fața locului a crezut inițial că cei doi se pregăteau să facă un pact sinucigaș, însă și-a dat seama de intențiile femeii și a reușit să-l convingă pe bărbat să coboare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursă: UNILAD

De la măturat scări, la seminarii de cercetare. Despre femeia de serviciu cu master în robotică... Sistemul „Alertă Răpire Copil” funcțional în mod oficial dar activat doar în cazul unui exercițiu. Cum ar trebui să arat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x