Antena Căutare

Incident HALUCINANT! O femeie a pozat cu un leu, în cușca animalului. Ce a urmat este desprins din filme HORROR - FOTO

O turistă a fost atacată de un leu după ce a intrat în cușca animalului, l-a atins pe coamă și a făcut o poză alături de el. Incidentul a avut loc la un parc safari din Crimeea, iar acum femeia vrea să primească plata unor daune în valoare de 12.000 de lire sterline.

O turistă a fost atacată de un leu după ce a intrat în cușca animalului, l-a atins pe coamă și a făcut o poză alături de el. Incidentul a avut loc la un parc safari din Crimeea, iar acum femeia vrea să primească plata unor daune în valoare de 12.000 de lire sterline.

La câteva clipe după „ședința foto”, turista, Olga Solomina, a apucat-o de un braț și a târât-o prin cușca lui din parcul safari Taigan.

În cușcă se aflau și alți lei, care în momentul atacului s-au ridicat în picioare. Olga Solomina a mărturisit că se aștepta să fie „devorată”.

Directorul parcului, Oleg Zubkov, care se afla în apropiere, a venit în ajutorul turistei, alungând leii și conducând-o la birourile parcului.

Incident HALUCINANT! O femeie a pozat cu un leu, în cușca animalului. Ce a urmat este desprins din filme HORROR - FOTO

Olga cere plata unor daune, spunând că nu a primit îngrijiri medicale potrivite și că la 24 de ore de la incident starea ei s-a înrăutățit. După ce și-a chemat o ambulanță, femeia a fost diagnosticată cu o infecție gravă cauzată de mușcătură.

Femeia a suferit apoi o intervenție chirurgicală, iar starea ei s-a îmbunătățit, dar are nevoie de tratament în continuare. Decamdată nu se știe dacă își va mai putea folosi brațul normal.

De cealaltă parte, Oleg Zubkov susține că turista a fost atacată din vina ei, deoarece aceasta consumase alcool înainte de a intra în cușca leilor.

„Evident, tânărului leu nu i-a plăcut mirosul de alcool care venea de la Olga”, a spus el.

Astfel, el refuză să plătească daunele în valoare de 12.000 de lire sterline pe care le cere Olga, susținând că ea a semnat un document potrivit căruia accepta faptul că excursia ei urma să fie una periculoasă.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Anterior, Oleg a apărut într-un videoclip devenit viral pe internet, în care a fost surprins aruncând cu un papuc al său către un leu pe care se „comporta” urât cu o leoaică tânără.

INEDIT! Măicuțele de la o mănăstire, nevoite să se doteze cu tehnologie de ultimă generație! „Ne împingeau de la spate t... Mesajul SFÂȘIETOR al unei mame, înainte de a pierde lupta cu cancerul. Rugămintea extraordinară pentru apropiații ei. „M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x