Antena Căutare

O mamă a vrut să-și vândă rochia pe Facebook, dar a trăit o surpriză uriașă când a început să primească mesaje. Ce a pățit

O mamă a dorit să își vândă una dintre rochii pe Facebook, dar la scurt timp după ce a publicat pozele cu ținuta a primit numeroase mesaje la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

colaj foto cu april si rochia publicata pe facebook Galerie
Femeia a fost uimită atunci când a văzut ce mesaje a început să primească pe Facebook | tiktok.com/@djaprilia/

O tânără mamă a decis să renunțe la una dintre rochiile pe care nu le mai purta, așa că a pus pe Facebook poze cu ea în ținuta respectivă, formată din două piese. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a început să primească mesaje. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

O mamă a vrut să își vândă o rochie pe Facebook, dar a trăit o surpriză uriașă când a început să primească mesaje

Aceasta este neplăcuta situație prin care a trecut April, o mamă în vârstă de 24 de ani, care tot ce și-a dorit a fost să pună la vânzare una dintre rochiile pe care a decis că nu le va mai purta. A căutat poze cu respectiva ținută formată din două piese și s-a gândit că cel mai bun și rapid mod de-a scăpa de haine este acela de-a pune un anunț pe Facebook, în Marketplace. Nu a durat mult și ceea ce inițial părea o situație banală s-a transformat în ceva cu totul și cu totul ieșit din comun, dar nu în modul plăcut.

Citește și: O femeie și-a comandat o rochie de mireasă de pe internet. Când a deschis coletul rămas mască. Ce a descoperit

April a început să primească tot mai multe mesaje, printre ele fiind și unele în care este întrebată dacă rochie vine cu tot cu purtătoarea ei. Nu puțini sunt fost bărbații care au făcut tot felul de comentarii sau remarci îndrăznețe la adresa mamei care a dorit să își vândă o rochie pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În doar câteva zile, anunțul a fost vizualizat de peste 15.000 de persoane.

Citește și: Apartament din București pus în vânzare, viral pe Facebook. Ce sumă cer proprietarii pentru locuința care arată „ca după război”

„Bărbații chiar exagerează uneori. Sunt însărcinată în momentul de față!”, a zis tânăra mamă în vârstă de 24 de ani din Australia, extrem de revoltată, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Surprinsă de mesajele primite și de ceea ce a urmat după ce a pus un simplu anunț de vânzare a rochiei, femeia a pozat totul și a dezvăluit întâmplarea pe pagina sa de TikTok. Așa cum era de așteptat, nu puțini au fost cei care fie s-au amuzat copios de cele întâmplate, fie au criticat atitudinea celor care au putut trimite astfel de mesaje tinerei mame.

O femeie s-a mutat în casa nouă și a vrut să schimbe tapetul, dar a găsit un bilet misterios pe perete! Ce mesaj a desco... Suma cu care o femeie își închiriază soțul pe oră. Afacerea e atât de prosperă încât bărbatul a renunțat la vechiul loc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x