Antena Căutare

O mamă cu zece băieți a rămas gravidă și a așteptat cu sufletul la gură verdictul! Al unsprezelea copil, fată sau băiat?

sO femeie din Scoția este mândra posesoare a unui familii extrem de numeroase, căci este mama a 11 copii minunați! Totuși, povestea este una de-a dreptul surprinzătioare! Alexis a născut zece băieți și a așteptat cu sufletul la gură să afle ce sex are cel de-al unsprezecelea copil! Verdictul dat de medici?

O mamă cu zece băieți a rămas gravidă și a așteptat cu sufletul la gură verdictul! Al unsprezelea copil, fată sau băiat? Galerie
O mamă a trăit surpriza vieții sale

Se spune că nu există bucurie mai mare pentru o mamă decât aceea de-a avea și o fiică, pe care s-o învețe să ajungă o femeie specială din toate punctele de vedere.

Alexis și Davie Brett din Scoția s-au cunoscut, s-au plăcut și s-au luat. În scurt timp a apărut și primul copil, dar și al doilea, al treilea...Ba chiar și al zecelea!

Alexis și-a construit astfel o frumoasă și numeroasă familie, cu zece copii! Apoi, femeia a început să se simtă rău și și-a dat seama că este din nou însărcinată!

O mamă cu zece băieți a rămas gravidă și a așteptat cu sufletul la gură verdictul! Al unsprezelea copil, fată sau băiat?

Ce verdict i-au dat medicii?

Surpriza a fost mare atunci când mama a aflat verdictul

Cu mari emoții, femeia a sperat din tot sufletul ca măcar cel de-al unsprezecelea copil să fie fată. Cu multă speranță, mama a așteptat verdictul medicilor, după ecografie. Rezultatul? În sfârșit o fată!

Chiar dacă au mărturisit că au cecva emoții, după ce au crescut 17 ani doar băieți, Alexis și Davie se declară acum extrem de fericiți!

Țara unde s-au închis aproape toate închisorile, fiindcă nu sunt infractori! Lucruri bizare pe care nu le știai despre p... Este pe bune! Acești oameni vor primi 9.000 de dolari, degeaba, pentru un experiment social...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x