Antena Căutare

O mamă își cară pe brațe fiica moartă la morgă: „Medicii au refuzat să o trateze pentru că autoritățile au închis spitalul”

Viața e atât de crudă uneori încât e greu să o descrii sa să o accepți. Un caz care poate îl poate tulbura și pe cel mai insensibil om de pe planetă s-a produs zilele trecute. O mamă care nu a reușit să-și trateze fiica în timp util, o duce pe brațe către morga unui spital din apropiere

Viața e atât de crudă uneori încât e greu să o descrii sa să o accepți. Un caz care poate îl poate tulbura și pe cel mai insensibil om de pe planetă s-a produs zilele trecute. O mamă care nu a reușit să-și trateze fiica în timp util, o duce pe brațe către morga unui spital din apropiere.

Fotografia apărută în presa din toată lumea are în spate o istorie revoltător de tristă. O fată de aproape 20 de ani, care cântărea nu mai mult de 10 kilograme din pricina unei boli necruțătoare (paralizie cerebrală cronică) a murit în brațele mamei sale pentru că medicii nu au putut să o trateze. Tânăra, care abia împlinise 19 ani suferea de mai multă vreme de această boală și, pentru a supraviețui, avea nevoie de tratament urgent pe care nu l-a primit.

Cazul s-a petrecut în Venezuela, țară care se află-n pragul unui război civil. Problemele politice au avut efecte nebănuite asupra oamenilor, care se confruntă cu situații greu de rezolvat. Cei care au pus mâna pe putere în statul latino-american au decis închiderea spitalelor, iar asta a dus la decesul mai multor persoane.

Unul dintre aceste cazuri este cel al fiicei femeii din imagine. Bătrâna, pe numele său Elizabeth Díaz a trăit cea mai traumatizantă experiență pe care o poate avea un părinte. Fata i-a murit în brațe și pentru că unitățile spitalicești erau închise, a fost nevoită să o transporte la morgă cărând-o în brațe.

Imaginile au stârnit reacții virulente din partea opiniei publice din întreaga lume, mai ales că femeia a părăsit cadavrul fetei pentru că nu a avut suficienți bani pentru a o incinera.

Acesta este considerat un gest indecent?! Au fost arestați pentru o îmbrățișare! - Video... Iisus răstignit pe cruce a apărut din ape! Mii de enoriași au venit să vadă minunea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x