Antena Căutare

O mireasă a fost bulversată când și-a văzut cumnata îmbrăcată în rochie albă de mireasă la nunta ei. A înțeles motivul

O mireasă a rămas bulversată atunci când și-a văzut cumnata îmbrăcată în rochie albă de mireasă la nunta ei. Când a aflat care este motivul pentru care a recurs la un asemenea gest, mireasa a iertat-o și a simțit doar milă pentru ea.

Galerie
Când a aflat motivul, mireasa a înțeles imediat situația | sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că la nunți femeile ar trebui să evite culoarea albă, fiindcă aceasta este destinată doar miresei. Totuși, mai există și situații când această regulă este încălcată și, de cele mai multe ori, gestul poate naște adevărate tensiuni și certuri.

O mireasă a rămas bulversată atunci când și-a văzut cumnata îmbrăcată în rochie albă de mireasă la nunta ei. Când a aflat care este motivul pentru care a recurs la un asemenea gest, aceasta a iertat-o pe cumnată și a simțit doar milă pentru ea.

O mireasă a fost bulversată când și-a văzut cumnata îmbrăcată în rochie albă de mireasă la nunta ei. Când a aflat care este motivul, tot ce a simțit a fost milă

Se spune că nunta este una dintre cele mai fericite clipe din viața unei persoane și miresele ajung să facă eforturi uriașe, totul pentru ca ziua cea mare să iasă ca la carte. Se alege restaurantul cu grijă, se fac invitațiile, se aleg meniurile, muzica și decorurile, totul pentru ca nunta să fie de neuitat și să reflecte bucuria mirilor. Totuși, în ciuda numeroaselor eforturi de puse pentru pregătiri, aproape că orice nuntă are și un strop de neprevăzut.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: O mireasă i-a interzis surorii sale în vârstă de 5 ani să participe la nunta ei și mulți i-au dat dreptate când au aflat motivul

De asta s-a convins și o mireasă atunci când a descoperit că la nunta ei, cumnata a apărut îmbrăcată cu o rochie albă, ca de mireasă. Inițial, tânăra a fost bulversată și nu a știut cum să reacționeze. Ulterior au ieșit la iveală detalii neașteptate:

Citește și: O mireasă și-a părăsit soțul, la doar 12 ore după nuntă. Ce i-au făcut socrii, chiar în timpul nunții

„Cumnata mea a purtat o rochie albă, cu doar un mic model negru jos, la tiv. Dacă te uitai bine ar fi putut să fie oricând o rochie de mrieasă. Am fost furioasă, însă apoi am descoperit care a fost motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. Se pare că iubitul ei a părăsit-o cu câteva zile înainte de nuntă și că a i-a returnat rochia pe care el i-o cumpărase pentru nunta mea”, a zis mireasa, pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk, spunând că a simțit milă pentru femeie și a înțeles situația că a rămas fără rochia luată inițial pentru eveniment.

Citind mesajul, și alte femei au dezvăluit întâmplări similare trăite, printre acestea fiind și o situație în care cineva nu a știut că regula cu rochia albă e ceva serios, așa că a făcut o gafă la una dintre nunțile din familia sa.

O mamă a ajuns la spital după ce i s-a rupt apa la 16 săptămâni de sarcină și ulterior a născut un prematur de 521 de gr... Un bărbat a interzis părinților săi să mai stea singuri cu nepoata lor, după ce a descoperit ce au putut aceștia să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x