Antena Căutare

O pisică se înfruptă din carnea aflată în frigiderele dintr-un cunoscut supermarket, din București | Foto

O pisică a fost filmată în timp ce se înfrupta dintr-un celebru supermarket, din carnea aflată în frigidere. Imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare.

colaj foto cu o pisica neagra in frigider Galerie
O pisică se înfruptă din carnea aflată în frigiderele dintr-un cunoscut supermarket, din București | Foto | Captură Facebook

Un bărbat a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care o pisică neagră stă cuminte în frigidere și linge carnea aflată în pachete. Reacția bărbatului a fost fabuloasă și a provocat un val de reacții: „Ia uite, bă! Bagă, fata mea, bagă!”.

Nu se știe cum a fost posibil ca felina să pătrundă în magazin și să intre în vitrinele frigorifice pentru a-și face pofta. Vedeta magazinului stătea pitită pe raftul de jos și “ronțăia” liniștită la un pachet cu pulpe.

O pisică pofticioasă a intrat în frigiderul unui celebru supermarket din București

Pisica a fost filmată într-un supermarket din Colentina. La un click distanță de a afla oamenii. Bărbatul s-a grăbit să posteze imaginile pe rețele de socializare pentru a le arăta internauților “isprava pisicii”. VIDEO poate fi văzut AICI.

Citește și: Un tip de chipsuri, retrase din supermarket. Cumpărătorii sunt sfătuiți să nu le consume, deoarece conțin o substanță periculoasă

Alertă alimentară! Un desert vegan cumpărat de alergici, care conţine proteină din lapte, a fost retras de pe piață

Achiziționarea produselor alimentare de pe rafturile magazinelor a devenit periculoasă, mai ales pentru persoanele care suferă de anumite alergii sau au intoleranțe. De curând, un desert vegan a fost retras de pe piaţă, din toate marile magazine, din cauza faptului că acesta conține proteină din lapte, deși nu ar fi trebuit să existe așa ceva în produsul final, potrivit producătorului.

Produsul destinat a fi un desert pentru persoanele care au o alimentație vegană, care nu consumă alimente de proveniență animală, conținea proteina din lapte, periculoasă pentru persoanele cu alergii.

Un desert vegan a fost retras de pe piaţă, din toate marile magazine, de către Alois Müller GmbH & Co.KG, deoarece, din cauza unei erori, a fost introdusă o proteină din lapte, nedestinată produsului final.

Citește și: Alertă în magazine! Carne infestată cu Salmonella, descoperită la rafturi! Ce anunță autoritățile

Pretențiile de lux ale Regelui Charles, dezvăluite de angajați. De la scaunul de toaletă, la șireturi călcate pentru pan... Ea e pensionara care sfidează bătrânețea cu trupul de invidiat. Care sunt cele două reguli de aur pentru a arăta așa de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x