Antena Căutare

O tânără a avut parte de un șoc atunci când s-a trezit. Ce i-a făcut iubitul „în timp ce ea dormea”. Internauții: „Lasă-l!”

Un american a decis să îi facă o farsă uimitoare iubitei sale, în timp ce femeia dormea. Doar că fata  a avut un şoc când s-a trezit.

Un american a decis să îi facă o farsă uimitoare iubitei sale, în timp ce femeia dormea. Doar că fata a avut un şoc când s-a trezit.


Brad Holmes este un adevărat ”one-man show”, recunoscut în cercul său de prieteni, și s-a întrecut pe sine de această dată. În timp ce iubita lui dormea, acesta a decis să îi radă o sprânceană.

A filmat toată farsa


Tânărul a filmat toată farsă, iar când s-a trezit, iubita lui a avut un şoc. După ce i-a ras jumătate din sprâceana cu lama, a trezit-o, a rugat-o să se uite în oglindă, iar femeia a început să plână.

"Ce mi-ai făcut? Arăt îngrozitor", a țipat, printre lacrimi, furioasă tânăra când s-a uitat în oglindă.

„Lasă-l!”, au sfătuit-o internauții.

Din student, antreprenor: a „copt” o afacere, inspirat de gustul pâinii din copilărie făcute de bunica... Super TEST de perspicacitate! Dacă găseşti numele tău în această imagine, te numeri printre cei 8% "AGERI LA MINTE&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x