Antena Căutare

O tânără a făcut vâlvă pe Internet: „Bărbații îmi cer să le strâng capul între picioarele mele musculoase. Nu înțeleg de ce”

În vârstă de 20 de ani, Natascha Encinosa este un model din Miami, SUA. Aceasta a devenit celebră pe internet datorită picioarelor ei musculoase, scrie libertatea.ro.

În vârstă de 20 de ani, Natascha Encinosa este un model din Miami, SUA. Aceasta a devenit celebră pe internet datorită picioarelor ei musculoase, scrie libertatea.ro.

Coapsele brunetei au o circumferință de 66 de centimetri, fiind mai mari decât talia. Bărbații îi cer ce un lucru extrem de bizar, tocmai datorită dimensiunilor sale „De departe, cererea cea mai frecventă a fanilor mei e să le strivesc capetele între picioarele mele musculoase. Nu înțeleg de ce, însă mi se pare extrem de ciudat” a declarat aceasta.

Fostă dansatoare, tânăra spune că a dobândit forme așa voluptuoase după ce s-a apucat de body building, în urmă cu patru ani, și se antrenează aproape zilnic pentru a-și menține picioarele musculoase.

Aceasta a devenit obsedată de gimnastică încă de la vârsta de 14, când a fost părăsită de un iubit. „Am fost mereu mai plinuță când eram adolescentă și eram părăsită de băieți pentru că eram grasă, iar acest lucru m-a determinat să mă apuc de sală”, a povestit tânăra.

Datorită picioarelor sale musculoase, aanii au ajuns să o compare pe Natascha cu un personaj de jocuri video, din anii `90, Chun-Li din „Street Fighter”.

„Să-mi spună că Chun-Li în variantă reală, mi s-a părut amuzant, pentru că și eu obișnuiam să mă joc Street Fighter când eram mică și ea era personajul meu preferat”, a mai povestit tânăra.

Cum arăta Arsenie Boca în tinerețe! Detalii NEȘTIUTE au ieșit la iveală despre Părintele Ardealului... Anunț ȘOCANT: Două țări încearcă să modifice ATMOSFERA PLANETEI! Dezastrul poate lovi pământul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x