Antena Căutare

O tânără a cântat în timpul unei operații pe creier. Medicii au ținut ritmul și au fredonat alături de ea – VIDEO

O tânără în vârstă de 19 ani din orașul american Seattle a cântat în timpul unei operații pe creier ce i-a salvat șansa la cariera ei de vis. Medicii au ținut ritmul și chiar au fredonat alături de ea.

O tânără în vârstă de 19 ani din orașul american Seattle a cântat în timpul unei operații pe creier ce i-a salvat șansa la cariera ei de vis. Medicii au ținut ritmul și chiar au fredonat alături de ea.

Tânăra, Kira Iaconetti, a făcut teatru muzical încă din copilărie și speră să își clădească o carieră în acest domeniu.

Kira Iaconetti a spus că s-a temut că nu își va putea îndeplini visul, după ce medicii au diagnosticat-o cu o formă de epilepsie în care crizele sunt declanșate de muzică.

Neurochirurgul Jason Hauptman de la Spitalul pentru Copii din Seattle, care s-a ocupat de cazul acestei tinere, a decis să supună pacienta unei intervenții chirurgicale în timpul căreia ea să fie anesteziată, dar trează. Motivul a fost acela ca tânăra să poată cânta în timpul operației, pentru a evidenția părțile din creier ce sunt legate de abilitățile ei muzicale.

„Scopul nostru nu a fost doar de a ne ocupa de tumoarea pacientei, ci acela de a-i face viața mai bună. Am vrut să avem grijă de lucrul de care ei îi pasă cel mai mult – șansa ei de a-și clădi o carieră în teatrul muzical”, a spus doctorul Jason Hauptman, pentru People.

Melodia pe care a ales-o tânăra a fost „Island in the Sun” a trupei Weezer, deoarece aceasta îi amintește de locul în care s-a născut – Hawaii, dar și pentru că include versul „Nu îmi pot controla creierul”.

Cum să nu îl iubești? Un bunic de 96 de ani și-a pictat satul, ca să îl salveze de la distrugere. „Mi se spune Bunicul C... Răzbunare cu stil! Și-a făcut de râs logodnicul infidel chiar în fața altarului, când el credea că îi va jura iubire veș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x