Antena Căutare

Tânăr, bătrân, toată lumea ține post. Care sunt cele mai noi preparate cu care vă puteți delecta, fără să încălcați regulile

Obiceiurile vechi se adaptează vremurilor moderne. Aşa se face că postul este actual şi printre corporatişti, la fel cum era în cazul bunicilor noştri.

Obiceiurile vechi se adaptează vremurilor moderne. Aşa se face că postul este actual şi printre corporatişti, la fel cum era în cazul bunicilor noştri.

Doar că, între timp, meniul s-a schimbat. Şi cum suntem înaintea Paştelui, fasolea şi cartofii sunt acum reinterpretate de bucătarii care se ocupă de cantinele sau restaurantele care fac livrări la birou. Şi, cu ajutorul unor ingrediente exotice, prânzul la serviciu, în varianta de post, poate fi atât delicios, cât şi sănătos!

La ora prânzului, cantinele din zonele de birouri sunt pline. Chiar dacă Paştele, Crăciunul sau ocazii fără încărcătură religioasă impun restricţii alimentare.

Postul modern nu seamãnã deloc cu cel al bunicilor. Ciorbã de fasole sau tocãniţa de cartofi sunt acum înlocuite de hummus cu ardei copți, spaghete carbonara de post sau chifteluțe indiene cu ceapã. Aşa că bucătarii se adaptează.

„Bunica mergea mult pe mâncare de cartofi, pe ciorbã de alatã, multe legume, pe care de cele mai multe ori le lua din grãdină. În zilele noastre avem un evantai mult mai mare de produse. Mâncăm hrișcã, mâncăm quinoa, am descoperit tot felul de alte cereale”, spune Alina Cristea, specialist în relații publice.

A pierdut opt sarcini, în zece ani! Mărturisirile unei femei care a devenit mamă: ”Nu-mi vine să cred că e aici!”... Om bogat, om sărac. Cum să scapi de mentalitatea omului sărac în România 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x