Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Obișnuiești să apelezi la unghile false cu gel sau acryl? Mergi des la întreținere? Ar trebui să afli cine le-a invitat. De la un accident, la o adevărată industrie

Unghiile false sau unghiile tehnice sunt la modă, în ultima perioadă, acoperind unghiile naturale cu ajutorul diferitelor tehnici şi materiale folosite. Încă de pe vremea Dinastiei Ming (1368 – 1644), femeile care proveneau din familiile de nobili îşi lăsau unghiile foarte lungi, astfel făcându-se diferenţa între ele şi cele care prestau munca manuală.

Unghiile false sau unghiile tehnice sunt la modă, în ultima perioadă, acoperind unghiile naturale cu ajutorul diferitelor tehnici şi materiale folosite. Încă de pe vremea Dinastiei Ming (1368 – 1644), femeile care proveneau din familiile de nobili îşi lăsau unghiile foarte lungi, astfel făcându-se diferenţa între ele şi cele care prestau munca manuală.

În anul 1954, medicul stomatolog Fred Slack inventa unghiile din acryl, după ce şi-a rupt o unghie în timp ce lucra. Pentru a o înlocui, şi-a construit o unghie nouă din acryl, inventie care avea sa ii aduca o adevarata afacere. Dupa multe experimente, împreună cu fratele sau au fondat compania “Patti Nails”.

Gelul pentru construcţia unghiilor false a apărut recent, în ultimii 20 de ani. Diferenţe dintre acest material şi cel mai sus amintit sta în metodă mai simplă de aplicare. Gelul a început să fie folosit şi de saloane, dar unghiile de acryl au rămas în continuare preferate, datorită gradului de acoperire.

Sursa: cineainventat.ro

Recomandari