Căutare Live

Obișnuiești să apelezi la unghile false cu gel sau acryl? Mergi des la întreținere? Ar trebui să afli cine le-a invitat. De la un accident, la o adevărată industrie

Unghiile false sau unghiile tehnice sunt la modă, în ultima perioadă, acoperind unghiile naturale cu ajutorul diferitelor tehnici şi materiale folosite. Încă de pe vremea Dinastiei Ming (1368 – 1644), femeile care proveneau din familiile de nobili îşi lăsau unghiile foarte lungi, astfel făcându-se diferenţa între ele şi cele care prestau munca manuală.

Unghiile false sau unghiile tehnice sunt la modă, în ultima perioadă, acoperind unghiile naturale cu ajutorul diferitelor tehnici şi materiale folosite. Încă de pe vremea Dinastiei Ming (1368 – 1644), femeile care proveneau din familiile de nobili îşi lăsau unghiile foarte lungi, astfel făcându-se diferenţa între ele şi cele care prestau munca manuală.

În anul 1954, medicul stomatolog Fred Slack inventa unghiile din acryl, după ce şi-a rupt o unghie în timp ce lucra. Pentru a o înlocui, şi-a construit o unghie nouă din acryl, inventie care avea sa ii aduca o adevarata afacere. Dupa multe experimente, împreună cu fratele sau au fondat compania “Patti Nails”.

Gelul pentru construcţia unghiilor false a apărut recent, în ultimii 20 de ani. Diferenţe dintre acest material şi cel mai sus amintit sta în metodă mai simplă de aplicare. Gelul a început să fie folosit şi de saloane, dar unghiile de acryl au rămas în continuare preferate, datorită gradului de acoperire.

Sursa: cineainventat.ro

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri