Antena Căutare

Observator Special: Hotelul animalelor de companie

Vrei sa pleci in vacanta pentru o saptamana sau doua! Ai identificat destinatia perfecta, ti-ai facut bagajele, dar mai ai de rezolvat o problema extrem de importanta: ce faci cu animalul tau de companie?

Hotelul la care vei sta nu accepta patrupezii, parintii nu sunt dispusi sa-si complice viata cu ceva care latra sau miauna, iar prietenii cei mai buni s-au albit la fata doar la ideea ca vor trebui sa sara din pat in fata blocului la prima ora a diminetii, tinand o lesa in mana.

Pentru toate acestea, exista hotelul pentru animale de companie, unde toate camerele sunt incalzite. Au si aer conditionat pentru vara. Exista un sistem audio care transmite muzica in tot hotelul.

Unii sunt cazati in camere simple care dispun doar de cosulet si fotoliu. Totul costa doar 60 de lei, iar pentru inca 20 de lei in plus stapanii pot sa supravegheze animalutele pe net.

Observator Special: Cum aratau vedetele din Romania, in anii '90... Ghinion pe fata! O mireasa a fost prinsa cu cavalerul de onoare, la doar cateva ore dupa nunta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x