Antena Căutare

Observator Special: Societatile de asigurare ofera protectie si pentru riscul caderii meteoritilor

Milioane de oameni din intreaga lume sunt incapabili sa plece la munca pana nu-si consulta horoscopul. Trebuie sa stie ce e scris in stele, pentru ca nimic din ceea ce li se va intampla sa nu-i ia prin surprindere. Si totusi, caile cerului nu sunt intotdeauna previzibile. Iar din cand in cand, in loc de previziuni, ne ofera cate un meteorit. S-a intamplat in urma cu doua saptamani, in Rusia, si s-a lasat cu ceva distrugeri. In mod sigur, nimeni nu-si asigurase casa impotriva meteoritilor.

Cantaretii isi asigura vocile, dansatorii si sportivii isi asigura corpul, asa ca de ce nu ar exita si asigurarea pentru meteorit? Stati linistiti, exista si la noi, in Romania. Doar ca, pana acum, nu a existat un caz de despagubire provocat de un pietroi care cade din cer. Dar oferta exista si este cat se poate de reala.

Un calcul simplu ne arata ca pretul unei asigurari este iin jur de doi-trei euro anual. Totusi, fiind tara in care teoria "drobului de sare" este la mare actualitate, am putea opta pentru o polita mai scumpa, in care meteoritul sa ne coste, anual, 20 de euro.

“La auto, in politele CASCO, aceasta clauza este inclusa, caderea corpurilor, in marea majoritate in schimb la locuinte aceasta clauza se ofera la cerere. Unii asiguratori o au in conditiile standard altii in conditiile extinse sau la cerere”, spune Bogdan Andriescu, reprezentantul unei societati de asigurari.

Doi vitezomani au facut o "liniuta" in carute, pe Autostrada Soarelui... Observator Special: Magazinele cu haine second-hand au devenit tot mai atractive din cauza crizei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x