Antena Căutare

ȘOC în lumea bărbaților! E o nouă MODĂ! Ce au ajuns să facă pentru a arăta cât mai bine?

Nu e nici o noutate că lumea a luat-o razna, dar ce modă au scos mai nou americanii te lasă mut de uimire. În New York din ce în ce mai mulți bărbați au început să apeleze la o nouă intervenție chirurgicală: implanturi cu păr facial.

Nu e nici o noutate că lumea a luat-o razna, dar ce modă au scos, mai nou, americanii te lasă mut de uimire. În New York din ce în ce mai mulți bărbați au început să apeleze la o nouă intervenție chirurgicală: implanturi cu păr facial.


Multă lume se întreabă cum de este posibil asa ceva. Simplu! În urma operației, bărbații se aleg cu o barbă nouă pe care o pot tăia de câte ori doresc și crește la fel ca una normală. Surprinzător, dar este din ce în ce mai solicitată această operație care costă nu mai puțin de 7.000 de dolari.


‘’Se pare că acum este la modă să ai barbă, poate de aceea mulți tineri nu mai au răbdare și apelează la noi. O intervenție durează până la 8 ore, iar părul provine din capul pacientului”, a declarat un medic care se ocupă cu astfel de intervenții.

Sursa: www.dailymail.co.uk

Un indian are singurul Jaguar cu măgari putere: Uite cum merge cu maşina de lux!... Mihai Eminescu dă Bac-ul! Profesorii au crezut că este o glumă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x