Antena Căutare

Oficial ii merge bine! CRBL este sofer si dupa accident

CRBL nu renunta la sofat, desi nu mai are permis de conducere! Aseara, a mers cu masina intr-un club din Bucuresti. Are inca dreptul sa se urce la volan, dar nu pentru mult timp. Artistul este urmarit penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa accidentul de saptamana trecuta. Atunci, o fetita a ajuns la spital

CRBL n-a baut.E inca sofer, desi a ramas fara permis dupa accidentul de saptamana trecuta. “Am dovada de circulare. Eu vin de la petrecere”, a spus artistul.

Cu dovada mai are dreptul sa conduca doar cateva zile. E urmarit penal pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce o fetita din masina pe care a accidentat-o a ajuns la spital. “Eu sunt un tatic. Am o fata de trei ani si doua luni, domnul pe care l-am tamponat e un alt tatic. Are o fata de trei ani si sase luni, nu de opt, cum s-a vorbit”, a mai explicat CRBL.

De la volan, CRBL a ajuns la Politie. Unde a dat un autograf pe procesul verbal. “Nu sunt asa vinovat pe cat credeti voi. Am fost neatent ca orice sofer numai ca in Romania asta e procedura”, a mai precizat artistul.

O procedura prin care CRBL a mai trecut. A ramas fara permis si in 2006, dupa ce s-a rasturnat cu masina in centrul Capitalei. Iar in 2009, a fost prins cu aproape 100 de kilometri pe ora, in depasire, pe trecerea de pietoni. Chiar daca practica il tradeaza, la teorie sta bine. “Oameni buni, conduceti usor usor, nu vorbiti la telefon, puneti-va centura, cum am facut eu, fara centura nu pot ca bipuie masina, nu ma lasa si nu uitati ca orice s-ar intampla, oficial ne merge bine”, a concluzionat CRBL.

E optimist, chiar daca, pentru 15 zile, nu mai are voie sa se urce la volan.

Vezi editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

E FUNNY DE TOT! Cainele care se sperie de calatoriile cu masina... Toalete in loc de scaune, intr-un restaurant din Statele Unite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x