Antena Căutare

Semnalul de alarmă tras de specialiști! Aplicațiile pe care niciun copil care are telefon mobil nu ar trebui să le folosească

Operaţiile estetice s-au transformat în jocuri!  Orice copil care are acces la telefonul mobil sau la tabletă poate simula liposucţia, remodelarea nasului sau mărirea buzelor. 

Operaţiile estetice s-au transformat în jocuri! Orice copil care are acces la telefonul mobil sau la tabletă poate simula liposucţia, remodelarea nasului sau mărirea buzelor.

Deși este la îndemâna oricui, specialiștii atrag atenția, însă, că e un joc periculos, întrucât aceștia susțin că astfel de aplicaţii scad încrederea în sine şi îi determină pe adolescenţi să ajungă pe mâna chirurgilor.

Un nas mai subţire, buze mai pline şi piele perfect întinsă. Totul este posibil în realitatea virtuală. Din câteva mişcări, chipul se transformă total. Un joc pe care adolescentele îl duc, uneori, prea departe.

Jocul se poate transforma uşor în realitate, când un adolescent e inspirat de avatarul de pe masa de operaţie.

”Îţi poate da idei, îşi poate scădea încrederea în tine şi poţi să nu te mai simţi confortabil, să ţi se pară că ai nasul prea mare şi ai arăta mai bine cu acel nas. Sau să măreşti buzele, sânii. Fiind vorba despre copii poate este puţin cam devreme să introducem o astfel de aplicaţie, este cam invazivă.”, declară Alina Iliescu psihanalist.

Câte milioane de mici mănâncă românii în minivacanța de 1 Mai! De pe mesele lor nu lipsesc nici coastele, aripioarele de... Ritualul bizar ce șochează lumea! Motivul pentru care unii oameni își fac bebelușii să plângă! Se strâng cu sutele doar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x