Antena Căutare

Orașul în care primești casă, mâncare și loc de muncă, dar totuși nimeni nu are curaj să accepte! Motivul este uluitor!

Există un loc unde ești plătit ca să locuiești. Ți se oferă casă, mâncare și un loc de muncă. Totuși, puțini sunt cei care au curaj să vină aici!

Orașul în care primești casă, mâncare și loc de muncă, dar totuși nimeni nu are curaj să accepte! Motivul este uluitor! Galerie
Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea

Există un loc unde ești plătit ca să locuiești. Ți se oferă casă, mâncare și un loc de muncă. Totuși, puțini sunt cei care au curaj să vină aici!

Autoritățile oferă un loc de muncă ca ghid turistic, casă în proprietate și alimentele necesare unui trai decent. Deși oferta promite și sute de oameni și-au exprimat dorința de a deveni locuitori aici, există și dezavantaje.

Deocamdată nu există curent electric și nici apă potabilă, iar casele părăsite de fapt sunt locuite de fantome.

Legenda este incredibilă

Legenda spune că Garnet este bântuit de vechii locuitori, care au refuzat să plece din locul de poveste și plin de bogății în care au trăit. Satul a fost unul bogat. Aici exploata aurul în mine unul dintre cei mai bogați oameni ai Americii de la acea vreme, care s-a sinucis după ce a realizat că nu a luat cea mai bună decizie când și-a vândut afacerea asociatului său. Sufletul satului era Kelley’s Saloon, locul unde prostituția și jocurile de noroc erau la ele acasă.

În anul 1912, un incendiu a devastat aproape tot satul, au murit oameni, iar cei mai mulți au rămas fără case, motiv pentru care au părăsit locul. Încet, încet Garnet a murit și a rămas părăsit peste 100 de ani.

Potențialul turistic al zonei

Câțiva turiști au observat că ce a mai rămas din sat s-a păstrat impecabil în tot acest timp. Inexplicabil, casele din lemn s-au conservat foarte bine și nimic nu făcea să pară că locul este o ruină părăsită de suflete, potrivit cyd.ro.

Se spune că aici își fac apariția oameni îmbrăcați în haine din altă epocă, că noaptea locul prinde viață și se aud țipete de voie bună și muzică de pian din barul din centrul satului.

Garnet atrage anual mii de turiști, iar legenda ajută la transformarea locului în cea mai apreciată stațiune turistică.

Un rus a injectat lichid seminal într-un ou de găină. Ce a ieşit zece zile mai târziu te va pune pe FUGĂ!... Consideră-te norocos dacă ai acest mic "şanţ" între nas şi gură! Ce semnifică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x