Căutare Live

Palatul Cotroceni, iluminat în portocaliu în cadrul campaniei ”We stand up for women! Orange the world to stop violence against women”

Palatul Cotroceni va fi iluminat în portocaliu, marţi seară, începând cu ora 19.00, în cadrul campaniei ”We stand up for women! Orange the world to stop violence against women”.

În perioada 25 noiembrie – 10 decembrie se desfăşoară iniţiativa europeană ”We stand up for women!”, demarată de Federaţia Europeană a Soroptimist International în cadrul campaniei mondiale a Organizaţiei Naţiunilor Unite ”Orange the world to stop violence against women”, care promovează eliminarea şi diminuarea violenţei împotriva fetelor şi femeilor.

”Administraţia Prezidenţială marchează această iniţiativă la data de 10 decembrie a.c., cu prilejul Zilei Drepturilor Omului. Astfel, în semn de solidaritate cu această campanie de activism civic, implementată în ţara noastră de către Uniunea Soroptimist Internaţional România (USIR), Palatul Cotroceni va fi iluminat în portocaliu, marţi, 10 decembrie a.c., începând cu ora 19:00”, a transmis, marţi, Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că Administraţia Prezidenţială se alătură celorlalte instituţii emblematice din întreaga lume care au fost iluminate în această perioadă în portocaliu, cu scopul de a creşte gradul de conştientizare şi informare în rândul publicului larg asupra fenomenului de violenţă împotriva femeilor şi a urgenţei diminuării acestuia.

Sursa : news.ro

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri