Antena Căutare

Pantofi in valoare de un milion de dolari, motiv de cearta intre doi fosti soti

O femeie din Statele Unite care are o colectie impresionanta de pantofi risca sa piarda jumatate dintre acestia deoarece fostul sot i-a intentat proces pe motiv ca la divortul de acum trei ani i-a ascuns comoara pe tocuri.

Americanca are nu mai putin de 1.200 de perechi de pantofi, toate semnate de mari designeri. In urma cu cateva luni, Beth Shak, jucatoare profesionista de poker, si-a etalat cu mandrie colectia de pantofi extrem de valororsi.

700 dintre perechile de pantofi pe care le detine sunt semnate de Christian Louboutin si valoreaza, impreuna cu celelelate 500 de perechi, aproximativ un milion de dolari.

Dupa ce a vazut documentarul, fostul sot i-a intentat proces. El sustine ca Beth Shak si-a ascuns pantofii intr-o camera secreta a casei in care locuiau impreuna si a cerut in instanta jumate din perechile de pantofi.

Cazul lui a fost insa respins de un judecator, iar fosta sotie nu trebuie sa se mai teama ca va ramane fara o parte din colectia ei pretioasa.

Foto: Douglas Saunders/Beth Shak

Un miliardar si-a dat in judecata fosta sotie si a cerut jumatate din colectia ei de pantofi... VIDEO! JO 2012: Douazeci de croati vor pedala din Zagreb pana-n Londra!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x