Antena Căutare

Pare o nuntă normală, dar ascunde un SECRET URIAŞ! Gestul care a lăsat sute de mii de oameni cu gura căscată

Sătulă de întâlniri eşuate cu zeci de bărbaţi şi tot atâtea relaţii dezastruoase, o femeie din Marea Britanie a recurs la un gest de-a dreptul şocant: s-a căsătorit cu.... ea însăşi!

Pare o nuntă normală, dar ascunde un SECRET URIAŞ! Gestul care a lăsat sute de mii de oameni cu gura căscată Galerie
Grace Gelder e singura femeie din Anglia care s-a măritat cu ea însăşi | www.mirror.co.uk

Sătulă de întâlniri eşuate cu zeci de bărbaţi şi tot atâtea relaţii dezastruoase, o femeie din Marea Britanie a recurs la un gest de-a dreptul şocant: s-a căsătorit cu.... ea însăşi!

În ultimii şase ani, Grace Gelder şi-a dorit din tot sufletul să-şi găsească jumătatea. A trecut prin tot felul de transformări, a slăbit câteva kilograme bune, şi-a schimbat stilul vestimentar, dar degeaba. Făt Frumos n-a apărut în viaţa sa.

Uşor, uşor, Grace şi-a pierdut speranţa şi şi-a cam luat gândul de la o căsnicie perfectă. "În schimb, am avut timp să mă redescopăr, să fiu atentă la pasiunile mele, să îmi îndeplinesc toate dorinţele, astfel că am ajuns să am o relaţie perfectă cu mine însămi", povesteşte ea.

Tocmai de aceea s-a gândit că ar fi foarte fericită dacă s-ar mărita... singură. Zis şi făcut! A cumpărat o verighetă, rochie de mireasă, buchet şi a organizat o petrecere. În ziua cea mare, i-au fost alături prietenii apropiaţi şi familia. "Am rostit chiar şi jurăminte. Mi-am promis că îmi voi asuma mai multe riscuri pe viitor, că îmi voi asculta inima întotdeauna şi că voi face orice ca să fiu fericită", a spus Grace.

Evident, din punct de vedere legal şi în faţa Bisericii, nunta lui Grace nu valorează nimic, dar asta nu o împiedică să fie mulţumită cu alegerea sa. "Deocamdată mi-e bine aşa. Asta nu înseamnă că nu sunt deschisă pentru o relaţie adevărată, atunci când se va ivi ocazia".

Atenţie, Săgetători! Veţi avea parte de dispute în familie! Horoscopul zilei de 6 octombrie, cu Andreea Joiţa... Sirenele EXISTĂ! BOALA care îți TRANSFORMĂ PICIOARELE în COADĂ de PEȘTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x