Minunile chiar există. Totul s-a întâmplat în faţa unui credincios care a fost în pelerinaj la părintele Iustin Pârvu. Ce a văzut un astrolog celebru la căpătâiul sfântului? Mărturia bărbatului este cutremurătoare!
"Am scris un material despre părintele Iustin, pentru că pe 16 iunie a avut loc pomenirea de doi ani. După jumătate de oră de la scrierea materialului, am intrat în spital cu probleme cervicale. M-am rugat la el, am vorbit cu medicii şi am mers la mănăstirea Petru Vodă (unde este înmormântat preotul Iustin Pârvu - n.r.) să mă rog pentru operaţia ce urma să aibă loc la Bucureşti. Duminica trecută am realizat aceste poze, însă abia seara mi-am dat seama ce se vede. E chipul părintelui Iustin Pârvu. Între timp, am fost operat cervical, o intervenţie dificilă, dar care a reuşit în totalitate. Aceste poze as putea spune că sunt o minune, pentru că viaţa mea s-a schimbat radical. De când a apărut acel nor cu chipul părintelui Iustin, am fost sigur că va fi bine, pentru că mă rugasem la el ca să scap de dureri, iar părintele mi-a dat un semn, apărând sub forma acelui nor", a declarat, pentru spynews.ro Ioan Burculeţ, astrologul care l-a cunoscut pe părintele Iustin.
Cine este Părintele Iustin Pârvu?
Iustin Pârvu s-a născut în satul Petru-Vodă la 10 februarie 1919 și și-a început viața monahală la Mănăstirea Durău, la vârsta de 17 ani. În anul 1939, după ce a intrat în rândul călugărilor, s-a înscris la Seminarul monahal de la Cernica, lângă București. În timpul războiului, între anii 1942 și 1944, a slujit ca preot militar pe frontul de est, până la Odesa. După ce la conducerea României au ajuns comuniștii, părintele a fost arestat pe motive politice și condamnat la 12 ani închisoare, pedeapsa executând-o în închisorile de la Suceava, Văcărești, Jilava și Aiud. Înainte de a fi trimis la "reeducare" la Pitești, a fost trimis să muncească, deținut fiind, în mina de la Baia Sprie. Cea mai mare parte a pedepsei a executat-o în închisoarea din Aiud, perioadă care a fost și cea mai grea din cei 17 ani de detenție.
După 1990, părintele Justin s-a întors la Mănăstirea Secu și, până în 1991, a fost preot și duhovnic la această mănăstire. Doi ani mai târziu, el s-a retras în sihăstrie, cu gândul de a-și petrece restul zilelor în post și rugăciune. În 1991, a întemeiat Mănăstirea de la Petru-Vodă. Părintele și-a continuat misiunea de a schimba câtuși de puțin această lume și, în 2000, a ridicat un schit de maici lângă Mănăstirea Petru-Vodă, o casă de educație pentru copii și un azil pentru bătrâni, iar trei ani mai târziu a înființat o publicație de învățătură și atitudine ortodoxă, cu apariție lunară, numită "Glasul Monahilor".
Dezastru la mormântul lui Arsenie Boca! Locul în care credincioșii își caută liniștea a ajuns o groapă de gunoi și resturi menajere
Părintele Iustin Pârvu a încetat din viață pe 16 iunie 2013, la vârsta de 94 de ani și a fost înmormântat lângă biserica ridicată de el la Petru-Vodă. În cimitirul acestei mănăstiri au loc de odihnă preotul Gheorghe Calciu Dumitreasa și pentru poetul Radu Gyr.