Antena Căutare

Pe 12 octombrie, se va sfârși totul?! NASA a panicat planeta cu un anunț teribil: "Este de două ori mai mare"

Un asteroid destul de periculos va trece aproape de Pământ, pe 12 octombrie potrivit informațiilor NASA. Este de două ori mai mare decât meteoritul care a explodat în Rusia, la Celeabinsk, în 2013.

Un asteroid destul de periculos va trece aproape de Pământ, pe 12 octombrie potrivit informațiilor NASA. Este de două ori mai mare decât meteoritul care a explodat în Rusia, la Celeabinsk, în 2013.

Asteroidul „2012 TC4” nu a fost observat timp de cinci ani. Apoi a fost din nou reperat de VLT (Very large telescope) al Observatorului European Austral (ESO) din Chile.

Chiar dacă vestea sună amenințător, specialiştii de la Agenția Spațială Europeană (ESA) spun însă că nu avem motive să ne temem, întrucât roca spaţială nu prezintă „niciun risc”, iar şi că probabilitatea de a lovit planeta noastră este foarte mică.

Dovada că viața bate filmul! Cum au fost surprinse aceste celebrități chiar înainte să moară. Nimeni nu își imaginea ce ... Domnişoarelor, doamnelor şi domnilor, ăsta da răsfăţ! Robotul care face masaj a devenit unul dintre cei mai căutaţi mase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x