Antena Căutare

Pensionar sa fii, noroc sa ai. A castigat la loto de doua ori in mai putin de 12 luni!

Sansele ca omul de 67 de ani sa fie dublu castigator la loterie erau de 195,547,109,921,856 la unu

Un american in varsta de 67 de ani a sfidat orice lege nescrisa a norocului si a castigat de doua ori marele premiu al Loteriei statului Florida. James Bozeman reusea anul trecut sa ridice potul de 10 milioane de dolari, devenind peste noapte, unul dintre cei mai bogati pensionari care traiesc in insoritele statiuni din Florida.

Banii castigati in mod neasteptat nu l-au descurajat pe venerabilul domn Bozeman, care a continuat sa cumpere bilete pentru extragerea saptamanala. Sansa i-a suras din nou in 2013, cand pensionarul a constatat ca numerele pe care le avea inscriptionate pe bilet au fost extrase din nou. De data aceasta potul a fost mai mic, adica 3 milioane de verzisori, insa dincolo de suma exorbitanta pe care omul a castigat-o, toti specialistii au fost uluiti de norocul pe care acesta l-a avut.

Conform declaratiilor oferite chiar de angajatii Loteriei pentru Mirror, sansele ca Bozeman sa castige de doua ori intr-un singur an erau de 195,547,109,921,856 la unu, insa uneori viata bate si ... cotele.

Desi viata sa s-a schimbat in mod radical, batranul nu va renuntat sa joace la loterie in speranta ca va castiga si a treia oara!

Papusa Chucky si Contele Dracula, in platoul de la "Neatza"... Trupa "Cornel Pasat", dans provocator de Halloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x