Antena Căutare

Pentru unii "a minţi" a devenit un stil de viaţă! Uite cum identifici un mitoman

Cu totii am minţit la un moment dat. Vorbim despre acele minciuni inofensive care nu au consecinţe negative. Dar sunt unii oameni pentru care miciunile sunt la ordinea zilei. Mai mult, "a minţi" le-a devenit un stil de viaţă. Mint referitor la probleme mici, mint referitor la probleme mari. Pe scurt, sunt incapabili să spună adevărul. Cum îi identificăm? Cu ajutorul sfaturilor pe care ni le dau specialiştii.

Cu totii am minţit la un moment dat. Vorbim despre acele minciuni inofensive care nu au consecinţe negative. Dar sunt unii oameni pentru care miciunile sunt la ordinea zilei.

Mai mult, "a minţi" le-a devenit un stil de viaţă. Mint referitor la probleme mici, mint referitor la probleme mari. Pe scurt, sunt incapabili să spună adevărul. Cum îi identificăm? Cu ajutorul sfaturilor pe care ni le dau specialiştii.

Orice om a minţit cel puţin o dată din diverse motive. Gândiţi-vă doar de câte ori v-aţi minţit părinţii în legătură cu vreo notă mică pe care aţi luat-o la şcoală. Din păcate, această atitudine se poate perpetua. Aşa că, de la minciunile oarecum nevinovate din copilărie, pot ajunge să devină profesionişti în domeniu. Au şi o denumire: mitomani. Adică mincinoşi profesionişti, care spun permanent neadevăruri, de multe ori în mod inconştient.

Din păcate pentru ei, mitomanii pot fi uşor recunoscuţi. Trebuie doar să fim atenţi la mimica feţei şi la anumite gesturi. Un mincinos îl putem identifica prin faptul că nu priveşte în ochi sau se agită foarte mult. Îşi mişcă picioarele, îşi mişcă mâinile într-un mod necontrolat sau există acea postură rigidă. este inflexibil. are o postură rigidă şi ăsta ar putea fi un semn de minciună.

Mitomania nu apare din neant. De cele mai multe ori, de vină este mediul în care respectiva persoană creşte şi se dezvoltă.

Minciuna se învaţă în familie. Învăţăm de la părinţii noştri. Observăm când ei mint, ei se mint între ei, dacă se întâmplă chestia asta, copilul observă sau chiar copilul este încurajat să mintă

Este evident că nimănui nu-i place să fie minţit. Indicat este să încercăm să ne dăm seama care sunt persoanele dependente de minciună şi să nu trecem cu vederea astfel de comportament. De acord, mitomania este o boală. Dar - ca orice boală - poate fi tratată.

Gemenii vor fi un exemplu la muncă: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița!... Dezgustătorii, aroganță maximă! Uite cum ce show au făcut la un târg din Capitală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x