Căutare Live

Performanta demna de Cartea Recordurilor: S-a urcat la volan dupa ce a baut 90 de beri!!!

Temerarul consumator a ramas fara permis timp de sase luni si a fost amendat cu 270 de lire

Festinul bahic a inceput intr-o seara in jurul orei 18.00 si s-a incheiat 12 ore mai tarziu, atunci cand Warren Trevor a considerat ca a baut suficient si ca a venit momentul sa se indrepte spre casa. Asa ca omul s-a urcat in masina si a purces spre caminul conjugal.

Din pacate pentru el, un echipaj de politie l-a oprit inainte de a face vreo nenorocire pe soselele din Dundee Beach (Australia). Cand a fost intrebat cat a baut, barbatul a spus ca a golit aproape 90 de cutii cu bere, raspuns care i-a socat definitiv pe oamenii legii.

Politistii s-au intrebat cum de omul din fata lor mai traieste dupa care l-au pus la “pastrare” in arest. La judecata ce a urmat, Trevor a fost amendat cu 270 de lire sterline si a ramas fara permis timp de sase luni, o pedeapsa mai degraba blanda pentru un om care poate intra lejer in Guinnes Book World Record.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri