Pianul din filmul "Casablanca" ar putea fi vandut cu 1,2 milioane de dolari

Pianul care a facut parte din decorul unuia dintre cele mai romantice filme, "Casablanca", va fi scos la licitatie. Se asteapta ca instrumentul muzical sa fie vandut cu 1,2 milioane de dolari, relateaza The Telegraph.

Pianul care apare inca din prima scena a filmului clasic din 1942 va fi scos la licitatie in New York, pe 14 decembrie. Este unul dintre cele mai importante piese de recuzita din istoria cinematografiei.

Pianul la care s-a cantat melodia „As times go by” a fost fabricat spre sfarsitul anilor '30 si are dimensiuni foarte reduse, pentru ca trebuia mutat atunci cand se schimba decorul. Instrumentul muzical a fost scos la licitatie pentru prima data in 1988, cand a fost cumparat de un colectionar japonez.

Potrivit casei de licitatii Sotheby’s, a fost vandut cu cea mai mare suma platita pana atunci pentru un obiect de recuzita.

Foto: sothebys.com

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri