Pisica din imagine se așeza mereu pe burta acestei femei însărcinate. Când a venit bebelușul pe lume, totul s-a schimbat. Ce-i făcea animalul micuțului

Multe mămici se feresc să ia contact cu pisicile, atunci când sunt însărcinate, însă, femeia din imagine nu a ținut cont de acest aspect. Pe toată perioadă sarcinii, mâță neagră se așeza pe burtică ei, ori de câte ori avea ocazia. 

Multe mămici se feresc să ia contact cu pisicile, atunci când sunt însărcinate, însă, femeia din imagine nu a ținut cont de acest aspect. Pe toată perioada sarcinii, mâța neagră se așeza pe burtica ei, ori de câte ori avea ocazia.

În momentul în care cel mic a venit pe lume, Panda nu și-a chimbat prea mult atitudinea, dar, de această dată, nu mai era mămica cea care beneficia de afecțiunea animalului.

Micuțul se bucură de toată atenția felinei, fie că se află în brațele mamei, fie că rămâne singurel, în pat. Aceasta este în preajmă mai mereu și îl veghează. Imaginile cu cei doi sunt pur și simplu adorabile!

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri