Antena Căutare

Porumbeii mor in zbor. Rusii sunt inspaimantati. Se apropie Apocalipsa?

Rusii au ajuns sa se teama de porumbei. Pasarile zboara haotic, se lovesc de oameni sau ziduri si se prabusesc la pamant, moarte.

Aceasta stare neobisnuita a porumbeilor este explicata de expertii de mediu. Se pare ca in Moscova este epidemie de Newcastle, o maladie care afecteaza pasarile, dar se poate transmite si la oameni, scrie The Guardian, citand presa rusa. Cu toate astea, boala nu este periculoasa pentru noi, izolat poate provoca doar conjunctivite sau simptome asemenatoare cu gripa.

Inainte de a muri, zburatoarele incep sa semene cu niste zombi: isi pierd orientarea si nu au o directie clara, se lovesc de tot ce le iese in cale si sunt foarte agitati. Cei care analizeaza intamplarea cred ca de vina este vremea foarte calda care a favorizat raspandirea infectiei si aparitia epidemiei. Insa, tot ei, au vesti bune: fenomenul este pe cale sa se incheie.

In Moscova s-au mai inregistrat asemenea cazuri, chiar si in 2010. Unii bloggeri rusi au spus ca totul reprezinta un semn al sfarsitului lumii si incep sa ii dea dreptate misticului Rasputin care a prezis Apocalipsa in data de 23 august 2013.

Foto: byhigh.ro

FOTO! tovarasul_ceausescu just joined Instagram: Cum ar fi aratat profilurile marilor dictatori... Singurul copil care si-a sarbatorit majoratul inainte de a se naste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x