Antena Căutare

Povestea de iubire care a devenit virală. La 28 de ani, iubește un bărbat de 70: „Habar nu aveam cum arată”

În ciuda diferenței de vârstă de 42 de ani, David și Jackie au început o viață împreună în Oakland, California, devenind un cuplu viral în filmulețele de pe TikTok.

un cuplu unde femeia e tanara si barbatul batran
Povestea de iubire care a devenit virală. La 28 de ani, iubește un bărbat de 70: „Habar nu aveam cum arată” | Captură video TikTok

David, în vârstă de 70 de ani, a întâlnit-o pe Jackie, în vârstă de 28 de ani, pe un site de întâlniri online, în timp ce călătorea în Filipine, țara ei natală, în urmă cu șapte ani, notează Mirror.co.uk.

Citește și: Ea este femeia care nu se consideră destul de frumoasă pentru soțul cu 25 de ani mai în vârstă. Cum arată bărbatul

Povestea de iubire care a devenit virală. La 28 de ani, iubește un bărbat de 70

Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori înainte ca David să se întoarcă acasă în Oakland, SUA. Dar neputând să o uite pe Jackie, a zburat înapoi în Filipine trei luni mai târziu pentru a o invita la altă întâlnire.

"Ne-am cunoscut când eram în Filipine, în timp ce mă uitam pe un site de întâlniri. Într-o zi, i-am văzut profilul și, practic, am sărit de pe scaun! Am fost atât de impresionat de ceea ce mi s-a întâmplat”, a povestit bărbatul pentru un canal de YouTube, Love Don't Judge.

David i-a trimis un mesaj lui Jackie, care la rândul său a acceptat să iasă la date cu el și să stea de vorbă la o cafea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Lidia Buble a dezvăluit de ce își ascunde relația cu iubitul ei, mai în vârstă. Ce spune despre inelul pe care l-a primit de la el

„Nu i-am văzut profilul. Habar nu aveam cum arată. [Întâlnirea] a fost una ok. Îmi puteam da seama că era un gentleman și era foarte drăguț cu mine”, a povestit femeia.

În timpul celei de-a doua călătorii în Filipine, David a surprins-o pe Jackie, punându-i marea întrebare. Ea și-a primit viza pentru America aproximativ 11 luni mai târziu, când cuplul începuse să-și planifice nunta.

"A fost cea mai bună zi din viața mea. Părinții și frații mei nu au reușit să ajungă aici [în America]. Familia mea și prietenii mei mă susțin! Nu regret că m-am căsătorit cu Dave pentru că este un bărbat cu adevărat respectuos. Mă iubește, mă respectă, este cel mai bun.", a explicat Jackie.

În timp ce tânăra susține că nu s-a temut de diferența lor de vârstă, David spune că era îngrijorat de ceea ce ar putea crede alții despre asta: „Când o curtam pe Jackie, îi reaminteam constant despre diferența de vârstă și îi reaminteam că sunt mai în vârstă decât părinții ei.

„Ești sigură că vrei să treci prin asta?”, o întrebam eu și de fiecare dată, fără ezitare, Jackie îmi răspundea „Da, vreau!”.

Jackie, care lucrează într-un magazin local se întoarce în Filipine o dată pe an pentru a-și vizita familia și pentru a-i sprijini financiar cât mai bine.

„Sunt pensionar. Plătesc majoritatea facturilor, dar Jackie are o slujbă pentru a-și întreține familia”. Între turele ei de la serviciu, Jackie postează despre relația ei cu David pe TikTok, unde filmulețele cu cei doi au devenit virale. Cu toate acestea, există și cârcotași care le lasă comentarii negative, crezând că există, de fapt, un interes financiar între cei doi.

În ciuda comentariilor negative, David spune că Jackie i-a „îmbunătățit dramatic viața” – și nu își mai poate imagina viața fără ea: "De când ne-am cunoscut, nu aș putea fi mai fericit. Dacă doi oameni se iubesc și vor să treacă prin viață unul alături de celălalt, vârsta este doar un număr."

„Cu siguranță este îndrăgostit de ea și cred că este reciproc ”, „Diferența de vârstă nu mă deranjează atâta timp cât dragostea este autentică. Le doresc cele bune”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți în mediul online.

O femeie din București a primit amendă în autobuz, cu toate că plătise biletul STB prin SMS. Cum a fost posibil așa ceva... O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x