Antena Căutare

Povestea femeii care nu a mâncat nimic de doi ani! O boală cumplită îi "macină" trupul şi o face să arate ca o "fantomă"

Din cauza unei afecţiuni cumplite, o americancă de 32 de ani nu poate să mănânce absolut nimic de doi ani, povestea sa devenind cunoscută în toată lumea.

Povestea femeii care nu a mâncat nimic de doi ani! O boală cumplită îi "macină" trupul şi o face să arate ca o "fantomă" Galerie
Aşa arăta Lisa Brown în 2010, când viaţa ei era normală | mirror.co.uk

Din cauza unei afecţiuni cumplite, o americancă de 32 de ani nu poate să mănânce absolut nimic de doi ani, povestea sa devenind cunoscută în toată lumea.

Până în 2011, Lisa Brown era o femeie normală din toate punctele de vedere. Avea o familie frumoasă, era fericită alături de soţul său şi credea că are toată viaţa înainte. Nimic nu prevestea coşmarul prin care trece în prezent.

Lisa şi soţul ei, în ziua nunţii - Sursa: mirror.co.uk

Era obeză și a slăbit peste 70 de kilograme, dar a ajuns să fie mai nefericită ca oricând! Motivul este incredibil!

La un moment dat, a început să slăbească foarte mult. Lisa a pus totul pe seama stresului de zi cu zi, însă lucrurile erau mult mai grave. După ce a fost supusă la zeci de investigaţii şi analize, medicii i-au dat un diagnostic îngrozitor: sindromul SMA (Superior mesenteric artery), din cauza căruia stomacul ei nu mai suportă mâncarea.

Lisa a început să vomite orice mânca şi nu s-a mai putut mişca din cauza durerilor de stomac. Practic, sistemul ei digestiv este blocat şi nu există niciun tratament pentru asta, singura variantă fiind hrana printr-un tub.

"Boala mi-a luat totul. Nu am ce face, pentru că durerea nu dispare niciodată. Am ajuns să cântăresc 40 de kilograme", povesteşte Lisa.

Din fericire, sunt semne că starea de sănătate a Lisei se poate ameliora. "Viaţa mea e ca un puzzle. Dacă reuşesc să găsesc medicii potriviţi, atunci mai există speranţă", mai spune femeia.

Se potrivește perfect! Refrenul piesei ”Da, mamă”, modificat în funcție de zodie! Cel mai tare horoscop din 2015... Cum câștigi orice ceartă cu iubita ta, indiferent dacă ai dreptate sau nu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x