Antena Căutare

Poze NEtrucate in Photoshop: topul celor mai ciudati oameni!

Fiecare om este unic in felul lui. Insa atunci cand nu te adaptezi standardelor pe care societatea le-a impus de-a lungul timpului, ceilalti oameni te considera ciudat.

1. Catherine Jung


2. Rusoaica Svetlana Pankratova este femeia cu cele mai lungi picioare. Astfel membrele sale inferioare masoara 132 de centimetri. Astfel, si inaltimea ei este una atipica pentru femei - 1,96 de metri, iar atunci cand merge sa isi cumpere incaltaminte se duce mai de regula la raionul de barbati, pentru ca poarta masura 46 la picior.

3. Americanca Vivian Wheelar este femeia cu cea mai mare barba. Ea a refuzat sa se mai epileze din 1993, parul ei facial a ajuns sa masoare 27,9 cm.

4. Adolescenta Annika Irmler este posesoarea cele mai lungi limbi din lume. Cel mai puternic muschi al ei masoara nu mai putin de 7 centimetri.

5. Lee Redmond este americanca ce nu si-a mai taiat unghiile de la maini din 1979. Lungimea totala a "bijuteriilor" sale ajunge la fabuloasa lungime de 8, 65 de metri. Din pacate, in urma unui accident rutier si-a rupt o unghie.

6. Indianul Radhakant Baijpai si-a facut din parul din urechi un adevarat scop in viata. Inca din 2003, indianul nu si-a mai tuns parul din urechi, cel mai lung fir ajungand sa masoare 13,2 cm.

7. Turcul Mehmet Ozyurek este posesorul celui mai mare nas din lume. Nasul acestuia masoara 8,8 cm, atunci cand a fost ultima oara masurat in 2007.

Sursa: Antena 3

FOTO! Japonezii au creat motocicleta cu WC!... VIDEO! Un roman nevazator vrea sa bata recordul mondial la automobilism viteza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x