Antena Căutare

Prea grasa ca sa munceasca. Vrea bani de la stat si pentru operatie!

O femeie din Marea Britanie care cantareste peste 200 de kilograme vrea sa slabeasca printr-o operatie pe care sa i-o plateasca statul, relateaza Daily Mail.

Sara Agintas are sase copii si este mult prea grasa pentru a putea lucra. Desi este constienta ca s-a ingrasat din cauza stilului de viata nesanatos si a faptului ca obisnuia sa comande mancare de 200 de lire pe saptamana, femeia vrea ca statul sa plateasca pentru operatie.

In viziunea ei, costul de 14.000 de lire al interventiei chirurgicale ar trebui sa fie acoperit de platitorii de taxe din Marea Britanie, care contribuie la sistemul de asigurari de sanatate.

Britanica, in varsta de 43 de ani, vrea sa slabeasca dintr-un motiv neobisnuit. Este mai putin interesata de faptul ca nu poate munci si nu poate avea un venit, dar este extrem de preocupata de faptul ca nu poate merge in vacanta pentru ca nu incape pe scaunul avionului.

Sara Agintas a inceput sa se ingrase foarte mult dupa ce a nascut si nu a revenit la o greutate normala pentru ca i s-a parut prea greu sa faca sport si sa tina dieta.

Familia ei primeste anual ajutoare de la stat in valoare de 17.000 de lire.

Foto: Daily Mail

The Undateables, show-ul matrimonial ce a scandalizat lumea... VIDEO! Adolf Hitler a aparut intr-un spot publicitar controversat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x