Antena Căutare

TOATE GLUMELE CU VEDETA ZILEI! Președintele Iohannis vrea să-l întâlnească pe Cristi! Deocamdată, îl strigă. Cristiiiii!

Țara-ntreagă îl caută pe Cristi. Omul mușcat de câine de cizmă îl strigă, dar stăpânul nu răspunde. Chiar și președintele Iohannis s-a implicat și-l caută.

Țara-ntreagă îl caută pe Cristi. Omul mușcat de câine de cizmă îl strigă, dar stăpânul nu răspunde. Chiar și președintele Iohannis s-a implicat și-l caută.

Țara fierbe. Clipul e postat acum un an, dar zilele acestea a explodat. Un câine fioros mușcă, de cizmă, un om. Acesta nu se sperie, nu se agită, continuă chiar să fumeze. Doar îl strigă pe Cristi, probabil al său stăpân.

Siteurile de socializare au explodat. Chiar și președintele Iohannis pare implicat în găsirea lui Cristi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Cristi, cine este cel care-l caută pe Cristi și al cui câine e cel care-l mușcă pe cel care-l caută pe Cristi?

Răspunsurile, AICI!

Fereşte-te de nativii acestei ZODII! Ei fac ce vor din tine... Din orfelinat, direct în topul celor mai mari miliardari ai lumii. Cum a ajuns un biet orfan să întoarcă bani cu lopata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x