Antena Căutare

Profesorul îl întinde pe micuț pe o bancă și apoi începe să-i facă masaj. Cineva din clasă a filmat totul!

Un profesor a făcut un gest pe care greu îl poți explica în cuvinte. O filmare realizată într-o sala de clasă l-a transformat pe omul de la catedră într-o adevărată „vedetă” de renume național, iar după ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, reacțiile utilizatorilor au început să curgă.

Un profesor a făcut un gest pe care greu îl poți explica în cuvinte. O filmare realizată într-o sala de clasă l-a transformat pe omul de la catedră într-o adevărată „vedetă” de renume național, iar după ce imaginile au ajuns pe rețele de socializare, reacțiile utilizatorilor au început să curgă: „Nu am crezut că așa ceva este posibil”, „Am crezut că le-am văzut pe toate-n viață”

Mulţi dintre adolescenţi au doar o preocupare în viaţă: aceea de a studia. Din păcate, nu toţi tinerii sunt norocoşi şi sfârşesc prin a renunţa, pentru că nu au destul timp să-şi termine şcoala. Acesta este unul dintre motivele pentru care profesorul Paulo Tisocco l-a lăsat pe fiul unei eleve să intre în sala de clasă.

O tânără mamă nu avea pe nimeni cu care să-şi lase copilul cât timp se afla la şcoală şi îi părea imposibil că va reuşi să termine studiile. Cu toate acestea, ea a avut un înger păzitor, pe numele lui, Paulo Tisocco, profesor din Santa Fe, Argentina. Pe lângă faptul că a lăsat-o pe fată să-şi aducă copilul în clasă, acesta îl masează pe cel mic până adoarme.

Iisus răstignit pe cruce a apărut din ape! Mii de enoriași au venit să vadă minunea!... O femeie din Gorj a descoperit o terapie-minune pentru fetița ei autistă! „Mi-a spus pentru prima dată mama”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x