Antena Căutare

Profeția cutremurătoare despre ce va urma după atentatul de la Paris! Uite ce va păți omenirea! Sfârșitul se apropie!

Toată lumea a auzit de celebrul Nostradamus, dar puțini sunt cei care știu că acesta a profețit evenimentele întâmplate recent în Europa.

Toată lumea a auzit de celebrul Nostradamus, dar puțini sunt cei care știu că acesta a profețit evenimentele întâmplate recent în Europa.

Potrivit specialiștilor din domeniu, atacul terorist de la sediul redacției publicației satirice Charlie Hebdo. Nostradamus anunță mari conflicte militare în anul 2015.

Mai mult decât atât, se pare că și profețiile părintelui Elpidie despre al Treilea Război Mondial au început să fie amintite recent. Acesta consideră că omenirea se află în timpuri apocaliptice, iar al treilea conflict mondial nu va avea ca scop cucerirea teritoriilor, ci lupta cauzată de diferitele religii ale lumii.

Acesta spune despre un „război care a început la nivel mondial care nu este un război între state, nu este un război ca altele, ci este un război pe care l-a pregătit Antihristul pentru a se găsi într-o confruntare directă cu Fiul meu, aşa ne grăieşte Sfânta Născătoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om şi Dumnezeu, este marea problema a conducătorilor luciferici ai acestei lumi.

Iisus Hristos este Cel ce va îndura încă o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războieşte pe Hristos? Deoarece doreşte să Îi ia locul… de aceea şi vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Atunci trebuie să trăim după cum doreşte Lucifer şi după cum ne dictează nouă ordine mondială.

Prin această ordine mondială, Lucifer doreşte să facă un Guvern mondial şi o religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putinţă formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubeşte pe Mesia şi, în numele iubirii, va uni toate bisericile, şi pe cele păgâne şi pe cele pseudo-creştine şi pe cei care nu cred în Dumnezeu.

Când veţi vedea aceste lucruri să fie spuse din gură unor oameni chipurile duhovniceşti, patriarhi, preoţi să ştiţi că venirea lui Lucifer este aproape şi mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol şi Hristos.”

Teoria ce zdruncină România! Secretul din spatele cutremurelor din ultima perioadă! Oficialii ascund asta!... VIDEO! Asta este cea mai tare iluzie optică: Privește-o, iar apoi uită-te în jur! Rămâi UIMIT de efect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x