Antena Căutare

Profețiile duhovnicilor români pentru 2016: Urgia va veni în lume prin războaie, cutremure și război. Apocalipsa, aproape?

Viitorul nu se anunţă prea fericit. Cel puțin profețiile duhovnicilor României pentru anul în curs nu sunt deloc optimiste. Unii dintre cei mai cunoscuţi slujitori ai lui Dumnezeu au făcut profeţii cu sumbre legate de soarta omenirii. În acest caz nu ne putem decât întreba: Apocalipsa  e aproape?

Viitorul nu se anunţă prea fericit. Cel puțin profețiile duhovnicilor României pentru anul în curs nu sunt deloc optimiste. Unii dintre cei mai cunoscuţi slujitori ai lui Dumnezeu au făcut profeţii cu sumbre legate de soarta omenirii. În acest caz nu ne putem decât întreba: Apocalipsa e aproape? Războiul civil din Siria, atentatele teroriste, cutremurul din Italia sunt numai câteva din „previziunile” voalate ale marilor slujitori ai Domnului.

Este cazul părintelui Iustin Pârvu care cu cinci zile înainte de a muri a spus că urmează 12 luni de libertate după care va veni urgia asupra lumii. Spusele sale par să fi fost confirmate de evenimentele ulterioare.

Prezicerile duhovnicilor români pentru 2016
Învăţăturile duhovnicului Moldovei, Iustin Pârvu, erau ascultate de mulţi credincioşi. În vara anului 2013, el a încetat din viaţă, fiind răpus de cancerul la stomac. Cu 5 zile însă înainte de a muri a făcut o prezicere cutremurătoare despre ce se va întâmpla în lume. Vor fi 12 luni de libertate şi apoi vine urgia - a spus Iustin Pârvu. Iar ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă pare să-i dea dreptate. Războiul din Ucraina, masacrul de la sediul publicaţiei Charlie Hebdo sau atentatele în plină stradă din noiembrie de la Paris au fost evenimentele care au cutremurat Europa. Urmate de cle din Siria și Italia.

Nici Arsenie Boca, sfântul Ardealului, nu a avut vorbe încurajatoare despre anul în curs: urgii, cutremure și vărsare de sânge.

În acest context, nu putem decât să avem speranața că și marii duhovnici... mai greșesc câteodată.

Lumea vă spune că sunteți atipici și hipsteri? Ei, bine, iată lista cu cele mai neobișnuite nume de bebeluși! De ce să f... “Regele castraveţilor cornișon” de la Işalniţa nu poate produce cât i se cere! „La început, totul era distrus, era pus s...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x