Antena Căutare

Proful scos din şcoală vine acum online! Domnul Ursu dă meditații la matematică tuturor copiilor, fără să ceară niciun ban!

Pentru foarte mulţi elevi, matematica rămâne cea mai grea materie din lume! Nu pentru că nu ar avea o gândire logică sau ar suferi de o aversiune faţă de cifre. Doar că cei care au încercat să-i iniţieze în tainele matematicii a eşuat.

Pentru foarte mulţi elevi, matematica rămâne cea mai grea materie din lume! Nu pentru că nu ar avea o gândire logică sau ar suferi de o aversiune faţă de cifre. Doar că cei care au încercat să-i iniţieze în tainele matematicii a eşuat.

Poate s-au agăţat prea mult de manual, poate au fost prea exigenţi. Cert este că mulţi copii sunt la un pas să izbucnească în lacrimi numai când aud cuvântul "matematică". Dar pentru asta există domnul Ursu, profesor online. Are peste 60 de ani, dar asta nu-l face cu nimic mai puţin tehnic decât un adolescent. Nu v-am spus ce face domnul Ursu. Facem meditaţii la matematică. Fără să ceară niciun ban, niciunui copil.

Domnul Ursu

Camera video e fixată. Cămaşa, aranjată. Copiii aşteaptă în bănci. Play! "Bună ziua, dragilor, şi bun găsit la întâlnirea cu proful online! Asta este discuţia noastră de început, nu?"

E Ioan Ursu, proful online. Zâmbeşte mult, gesticulează la fel de mult ca un francez şi-i învaţă pe elevi matematică. Pe internet. Gratuit.

Dascălul înregistrează lecţiile şi apoi le urcă pe blogul lui. Oricine poate să intre acolo şi să le urmărească. Dar parcă mai interesant e cu meditaţiile în direct.

Domnul Ursu

Dascălul online are 63 de ani şi acum opt ani a fost dat afară din învăţământ tocmai pentru că filma şi publica lecţiile pe internet.

Domnul Ursu nu a renunţat la ce începuse. Până a găsit o sală unde să predea, a continuat să ţină orele într-o biserică şi chiar şi în stupina lui de acasă. Profesorul Ursu are elevi de toate vârstele şi le predă de luni până vineri.

Pe lângă cursurile de mate, Ioan mai postează şi alte lecţii pe blog. De data asta, pentru cei oameni mari. Lecţii de apicultură. E pasionat de albine şi chiar a inventat un stup bio.

Pune oțet pe o felie de pâine și las-o în bucătărie. Ce se întâmplă după e miraculos!... Ce înseamnă când pisica își înfige gheruțele în tine? Răspunsul te va pune pe gânduri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x