Antena Căutare

Propuneri INDECENTE! Soluția care ar rezolva mii de divorțuri! Acum toți PATRU sunt fericiți!

Nu știau ce să mai facă pentru a ține focul relației viu. După ce au stat șase ani împreună, un bărbat s-a gândit să la o metodă inedită de a o face fericită pe soția sa. I-a propus să își caute un amant, iar ei să-și continue relația fără nicio problemă.

Nu știau ce să mai facă pentru a ține focul relației viu. După ce au stat șase ani împreună, un bărbat s-a gândit la o metodă inedită de a o face fericită pe soția sa. I-a propus să își caute un amant, iar ei să-și continue relația fără nicio problemă.


Șocată, femeia a crezut că e o glumă, apoi văzând că lucrurile începeau să meargă destul de prost în căsnicie, a decis să urmeze sfatul soțului și și-a găsit un amant .Ciudat e faptul că, femeia a făcut un copil cu noul partener, și nu cu soțul actual, iar acum toți patru locuiesc în aceeași casă fericiți. Poate că asta e soluția tuturor problemelor din cuplu, voi ați accepta așa ceva?

FOTO: Îl tunde sau vrea să-l omoare? Buclele tale ar plânge de jale... CE TAREEE! O fetiţă de 11 ani a inventat ceaşca perfectă: nu se sparge şi nu se varsă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x