Antena Căutare

Roma Abdesselam are o garderobă de 300.000 de dolari, dar niciun job. Ce ”slujbă” inventată de ea are tânăra

Roma Abdesselam nu are un job, dar a reușit să strângă o garderobă de 300.000 de dolari, prin alte extravaganțe din viața sa. În loc să muncească, tânăra are o ”slujbă” pe care susține că a inventat-o chiar ea.

femeie tanara bogata, fundal alb, cu plase de cumparaturi in mana. poarta o bluza roz, haina de blana alba si sacose de cumparaturi colorate, albe si rosii
Roma Abdesselam vorbește deschis despre modul în care își permite un stil de viață luxos, fără să fie angajată | Shutterstock

Roma Abdesselam și-a făcut un renume pe rețelele de socializare după ce a început să le arate străinilor viața sa luxoasă.

În video-urile sale, tânăra vorbește despre hainele sale scumpe, vacanțele de lux și cum reușește să își permită acest gen de viață.

Ea nu are job, nu merge nici la facultate, dar își trăiește viața așa cum mulți alții ar vrea să o facă. Printre planurile ei pentru această vacanță se numără o vacanță europeană de lux, ce include și o ședere în Mykonos.

Cum își permite Roma Abdesselam să aibă o garderobă de 300.000 de dolari, fără job

Roma susține că a inventat chiar ea o ”slujbă” ce îi permite să ducă viața pe care și-o dorește. Ea e ”stay-at-home-daughter”, adică fiica unor oameni cu bani, care stă acasă cu părinții ei, ce îi cumpără toate lucrurile pe care și le dorește, potrivit unui mini-documentar publicat pe canalul de YouTube Truly.

Citește și: ”Cel mai bogat copil din America” are o viață de lux la doar 14 ani. Ce job are Donald ”Donlad” Dougher

Fără să fi lucrat vreodată în viața ei, Roma a strâns o garderobă impresionantă, ce include genți care costă peste 10.000 de dolari fiecare.

Întotal, Roma susține că a cheltuit 300.000 de dolari doar pe genți și pe pantofi, fără să ia în considerare și hainele.

Ea arată momente din viața ei de lux pe rețelele de socializare, unde a strâns numeroși fani, dar și critici.

””Stay-at-home-daughter” e fiecare fată care nu are un job și părinții o susțin. Rolul ei e să fie ă fată care stă acasă,” a declarat Roma.

Ea a pornit o întreagă serie de ”stay-at-home-daughter” pe rețelele de socializare, unde a strâns sute de mii de fani.

”Mi-a venit ideea de ”stay-at-home-daughter” pentru că asta sunt eu,” a declarat Roma. ”Am devenit virală.”

Roma trăiește cu părinții săi în New York, Statele Unite ale Americii. Ea are haine de lux și un șofer personal.

”Printre lucrurile de lux pe care le fac se numără măști de față de caviar, îmi place la nebunie să călătoresc.”

Citește și: Linsey Donovan a plecat la 18 ani de acasă, la 19 a devenit milionară. Cum și-a făcut tânăra averea de la zero

”Am zis că e o idee bună să îmi folosesc platforma pentru a le spune fetelor ”ascultați, oamenii nu se trezesc cu un nas atât de ascuțit. M-am operat la nas”,” a continuat Roma despre cum nu se sfiește să vorbească despre viața sa.

Roma a strâns numeroși fani pe rețelele de socializare, dar și critici. Tânăra nu pare deranjată de comentariile răutăcioase pe care le primește, aproape în fiecare zi.

”Iubesc la nebunie atunci când oamenii îmi spun lucruri răutăcioase. Mai multe share-uri, mai multe like-uri, mai multă activitate,” a continuat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Știați că eu câștig câte 22 de dolari de la TikTok pentru fiecare comentariu răutăcios pe care îl primesc la conținutul meu?” a spus ea într-un video de pe rețeaua de socializare. ”Așa că iau toți banii ăia și mai cumpăr o geantă Chanel de care nu am nevoie.”

Roma Abdesselam a reușit să strângă o garderobă de 300.000 de dolari deși nu are niciun job ca urmare a averii părinților ei. Tânăra nu se sfiește să arate acest lucru pe rețelele de socializare și prezintă des momente din viața ei de lux.

Luis Padron, tânărul care se consideră "trans-specie", s-a transformat într-o creatură fantastică. Acesta are ... Erick de Moura, bărbatul salvat de iubita lui de la tragedia din Florida, când o clădire s-a prăbușit. Cum s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x