Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Roman: Un crocodil a fost recuperat din apa unui strand

Cei care s-au plimbat sambata seara prin zona vechiului strand din Roman au avut surpriza sa dea nas in nas cu un....crocodil. Reptila se plimba prin oras de doua saptamani, de cand a scapat de la un circ venit din Germania. Un adevarat spectacol a fost si recuperarea crocodilului din bazin.

Strandul din Roman nu mai este functional de ani de zile, iar in vechiul bazin se aduna acum doar apa de ploaie. Aseara, o femeie care isi plimba copilul prin zona a vazut crocodilul si a sunat la 112. Langa bazin s-a adunat imediat o multime de oameni, sa vada minunea.

Politistii comunitari s-au deplasat si ei la fata locului ca sa se convinga daca apelul la 112 a fost adevarat. S-au gandit ca reptila a fugit de la circ si i-au chemat pe cei care dadusera spectacol in Roman si care au ajuns intre timp la Radauti, in judetul Suceava.

Pana la sosirea celor de la circ nu s-a apropiat nimeni de reptila. Operatiunea de salvare a crocodilului in varsta de un an n-a fost deloc usoara. Abia dupa o ora si jumatate a fost prins de dresori si scos din bazin. Circarii au plecat din Roman bucurosi ca si-au recuperat crocodilul si fara sa fie amendati.

Recomandari