Antena Căutare

”România nu va fi ocolită!” Dezvăluiri înfiorătoare despre țara noastră: "Cutremur până la finalul lui 2016!"

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Colectiv - ce a îndoliat România şi a şocat o lume întreagă -, a făcut noi previziuni care se vor întâmpla în ţara noastră. Una dintre ele va avea loc peste câteva luni!

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul din Colectiv - ce a îndoliat România şi a şocat o lume întreagă -, a făcut noi previziuni care se vor întâmpla în ţara noastră.

Una dintre ele, susține ea, va avea loc peste câteva luni!

”În România vor fi mari proteste, care vor duce la această revoluţie., apoi Timişoara (...) Auzeam un glas: «Arde Timişoara!» Sau mai auzeam un glas care spunea: «În Translivania, cutremur mare cu magnitudine mare! La Timişoara, conform înţelegerii, cutremur mare.» Aici putem să o luăm şi ca o revoluţie, car o răscoală, tot din Timişoara să pornească sau chiar ca un cutremur mare în Timişoara., dar un cutremur provocat, fiică se spune: «conform înţelegerii.» (...)

Casa Poporului e în mare pericol! Clădirea. Ne aşteaptă o iarnă foarte grea”, a spus Maria Ghiorghiu în cadrul emisiunii "Agentul VIP".

Astăzi vă veţi simţi într-o situaţie de vis alături de persoana iubită, Leilor! Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 septembr... Evenimente noi în ZODIACUL CHINEZESC! Ce zodii vor avea MAI MULŢI BANI în luna septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x